Ingen bebis på väg!

Wihooo allt såg bra ut hos läkaren! Tack gode gud! Jag har känt mig så otroligt stressad och nervös över att något ska vara fel och nu när jag gick från läkaren kände jag mig tio kilo lättare (mentalt, kroppsligt känner jag mig som en val).

Nu ska jag bara slappna av, njuta av den här sista tiden och se fram emot min mammaledighet som jag går på nästa torsdag. Ska tvätta hans små kläder, fixa i hans rum och bara låta tiden gå efter midsommar. Ser fram emot att längta efter honom, tid till att fantisera och fixa i ordning.

Smärtan är såklart inte jätterolig, men samtidigt så känner jag att den inte gör så mycket när jag vet att den inte är “farlig”. Läkaren föreslog sjukskrivning men eftersom jag snart går på ledighet ändå + driver eget så känns det som att jag har kontroll trots allt.

För att inte vara så orolig när jag skulle dit tog jag en ensamlunch innan läkartiden för att samla mig. Gick till Trattoria Montanari som är en italienare precis vid mottagningen. Satte mig på deras uteservering, beställde in en pasta och åt den med Fredagspodden i lurarna. Sjukt mysig stund med mig själv. Gick till läkaren sen och kände att vad som än händer, så kommer det att bli bra.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi