Fina klänningar och att unna sig

Inlägget innehåller annonslänkar

Nej hörrni, jag måste unna mig något efter den senaste jobbiga gravidveckan känner jag. Förutom att boka in en massage unnade jag mig precis en timmes fönstershopping med en iskaffe och fläkten som sällskap (är för övrigt sjukt nöjd över att vi köpte två superfläktar förra sommaren, tack Michaela 2018!).

Wakakuu har rea på en hel del plagg just nu så jag funderar på att slå till på något, frågan är bara vad av alla fina klänningar man ska satsa på… har gjort ett litet ihop-plock med fina saker här nedan och skriver ut mina favvosar under varje kollage så kanske ni också hittar något fint!

Nu ska jag checka ut för kvällen, vi hörs imorgon igen. Puss!

Beige

klänning 1 (30% rabatt), klänning 2 (30% rabatt), klänning 3 (50% rabatt), klänning 4

Den beiga klänningen är en av mina mest använda klänningar den här våren, älskar den och den passar till ALLT!

Prickigt

klänning 1 (30% rabatt), klänning 2, klänning 3 (50% rabatt), klänning 4

Den längst till höger är en storfavorit, så fin att man orkar inte. Älskar prickigt på sommaren.

Blommigt

klänning 1 (30% rabatt), klänning 2, klänning 3 (30% rabatt), klänning 4

Klänning nr 2 hade Steffi på sig i helgen och den var SÅ himla fin så nu är jag inne på att klicka hem en till mig själv, funkar med magen men sen efteråt kan man ha den med skärp i midjan som Steffi hade, det var sååå fint!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi