Frågor med Forni

Hej snälla berätta var du gjorde ditt nipt? Jag mår förfärligt nu, hittar inte i djungeln och de testar inte samma saker? Vilka är seriösa? Maila mig svar om inte här. Är i v 16 nu har två v kvar innan gränsen för abort är nådd. Jag blir tokig.

Jag gjorde mitt NIPT-test hos Mamma Mia på Karlavägen. Kram!

Hej Michaela
Så kul att du ska bli mamma, massa grattis till er 🙂
Är själv mamma till två och tycker det är så roligt med tips anpassat med tanke på att man har barn. Väskorna du länkade till var så fina och perfekt när man har händerna fulla 😂
Jag har också tittat på en mindre YSL väska och undrar vart du skulle köpa de väskor som du länkat till? Beställer du dem på nätet? Har du sett dem live innan?
Tack för en alltid så inspirerande blogg ❤️

Hej fina!

Åh men vad roligt att du uppskattar det, målet är att hitta en fin balans mellan mammaliv och Michaela-liv här inne i framtiden.

Jag gör lite olika beroende på tillfälle. Ibland köper jag mina väskor utomlands, ibland har jag tittat på de utomlands eller i butik och sedan beställer jag dem online. Tycker generellt att det finns så bra bilder online idag att man egentligen inte behöver se IRL innan ett köp! Och om den inte passar så får man ju faktiskt skicka tillbaka.

Kram och TACK <3

Hej! Grattis till graviditeten 🙂 Vet du vilka stenar det var som du fick? (från Jossan)

Tack!

Jag fick en citrin, en blå kalcit och en malakit.

Kram!

Jag skulle bli jätteglad om ni kunde ta fram en något tjockare matta! T ex 1 cm! Jag kan inte använda så platta mattor pga att det gör så ont i svanskotan! Och jag kan inte tänka mig att jag är ensam med detta problem? 🙂 En idé i alla fall ifall att ni planerar att utöka sortimentet! Superfina design på alla mattorna verkligen! Älskade palm spring greens-mattorna och botanicl black! 😍🥂✨

Våra mattor finns i olika tjocklekar! Från de supertunna resemattorna till medeltjocka som t.ex. leo och våra tjockare t.ex. stone pink. På varje matta på webshopen står det hur tjock den är så kan du välja den matta vars tjocklek passar dig! Palm Springs är t.ex. 3,5cm medan leo är 2,5cm.

Kram!

Vad fina mattor! Kommer det komma någon enfärgad matta? Hann inte köpa den gröna som fanns tidigare 🙁

Det kommer så håll utkik,

Kram!

Hej, vart kommer örhängena ifrån som du bär på bilderna från bymalina-lunchen? Min bästa vän letar efter liknande till sitt bröllop 🙂

De är från Sophie by Sophie!

  1. Älskar din ljuvliga blogg. Du är en otroligt inspirerande och klok person. Det är något alldeles unikt med att du kan förmedla ett sådant lugn och närhet till dina läsare. 🙂

    En fråga! Vart (online) köper du väskor? Är på jakt efter min första märkesväska men är så rädda att sidor inte ska vara ’seriösa’. Stort tack för svar.

    LYCKA till med er fina fina bebis!! <3 Grattis!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi