Vackra badkläder och aperitivo

Det märks att våren och sommaren har tågat in, för plötsligt händer mycket mer saker. Fler event, tillställningar, fina klänningar och kompishäng. Även om jag såklart tar det mycket lugnare än vanligt…

Jag har sååå mycket bilder från senaste veckorna så här kommer en härlig bildskörd!

En dag var jag och pappa ute på Djurgården och åt lunch tillsammans. Han har opererat sin axel och är därmed sjukskriven i tre (!) månader eftersom han jobbar som mekaniker = kan inte använda axeln = kan inte jobba. Min pappa är världens mest rastlösa människa och är redan uttråkad efter en vecka, haha! Men mysigt att man kan ta spontanluncher då för det händer aldrig annars.

Jag var hembjuden till Sofi Fahrman en lunch för att kika på hennes och Fridas nya varumärke Seaquelle.

Det var sååå fina badkläder till både stora och små som presenterades på Sofis magiska terrass.

Skadade ju inte att det var högsommarvärme denna dag heller!!

Vi blev bjudna på en helt otrolig lunch. Som gravid älskar jag rejäla luncher, annars föredrar jag oftast lite lättare lunch men nu behöver jag mat på ett annat sätt. Den här tryffel och sparris-risotton fick full pott.

Sen åt vi glass utomhus och snackade skit. Jag sög i mig förlossningstips från Kakan och pratade med Susanne om hur man uppfostrar tonårsbarn (hon har fyra!).

Samma dag höll Petra i ett event på Clarion Signs takterrass.

Det var ett 30-tal kompisar ditbjudna för att dricka aperitivo, bada i poolen och hänga.

Min älskling var med som annars inte är den flitigaste event-besökaren, haha. Men när det är kompisar med är det skillnad! Och, framför allt, när man kan bada. Vet ingen som älskar att bada så mycket som D (och Markus, Petras man, de är verkligen två fiskar).

Har ni sett något härligare? Snacka om drömevent.

Jag hoppade badet utan njöt istället av goda vänners sällskap, här med Thomas som är Williams fästman.

Fem små badpojkar.

Undrar om vår son kommer älska att bada lika mycket som D? I think so!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi