Fem bra saker med idag

Grattis till underbara Sverige på vår nationaldag!

Hur tillbringar ni er lediga dag?

Vi firar på bästa sätt: i goda vänners lag. Snart kommer Daniel och hämtar oss, så åker vi ut till Linn och Mattias för ett härligt dygn tillsammans. Jag har en så skön känsla i kroppen idag och tänkte att vi skulle ta tillvara på den genom att punkta upp fem bra saker. För ibland behöver man påminnelser om hur härligt livet är.

1. Det är 26 grader ute och alla är lediga idag. Bara det är skäl nog till att vara lycklig!

2. Jag går in i vecka 35 idag och räknas officiellt som höggravid. HUR SJUKT! Och höggravid betyder = får snart träffa mitt barn. Orimlig pepp på den.

3. Jag mådde ju sådär under helgen och i början av den här veckan men igår fick jag sova en bra natt trots värmen vilket jag är tacksam för. Den här natten var skitjobbig igen, men en bra natt då och då räcker för att samla kraft. En dålig natt betyder att jag går upp och kissar en gång i timmen och dras med ordentliga sammandragningar/mensvärk som gör det svårt för kroppen att koppla av. Jag är tacksam för igår natt, den behövde jag.

4. I tisdags hade jag mitt sista event för säsongen och det var så fint! Det är verkligen något speciellt med yoga-events, det finns en närvaro och intimitet som faktiskt är lite magisk. Efter ett otroligt lyckat event promenerade jag hem och hade tårar i ögonen. Jag är så stolt över mig själv som snart kan lägga en riktigt bra jobbvår bakom mig, där jag har genomfört storslagna saker som jag är innerligt stolt över. Det känns så fint och värdefullt att ge mig tid till mammaledighet nu och jag är bara så nöjd över allt jag åstadkommit. Jag känner i HELA min själ att jag är på rätt håll med allt jag gör.

5. Om tre timmar ligger jag i en pool.

Puss & ha världens finaste dag!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi