Stokke Tripp Trapp-stol med Newborn-del

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Stokke

Nämen man orkar ju inte – kan det här vara det gulligaste inlägget jag postat här inne?

Jag vet faktiskt inte ens var jag ska börja för det jag egentligen vill skriva är:

TÄNK ATT MIN BEBIS SKA SITTA DÄR OCH HÄNGA MED OSS OCH DET ÄR BARA NÅGRA VECKOR KVAR!!!

Men jag har en känsla av att Stokke kanske tycker att det är lite väl hetsigt skrivet, haha.

Med det sagt är jag så otroligt glad och exalterad över att få visa upp och tipsa er om Stokkes klassiker – Tripp Trapp-stolen! Men inte bara den, utan även deras fantastiska Newborn-del.

Newborn är en del för nyfödda som man fäster på Tripp Trapp-stolen så att ens bebis kan vara med vid matbordet redan från födseln. Genialiskt!

De flesta bebisar brukar ju ligga på golvet eller i ett babynest när de vuxna äter och det kan ju kännas lite tråkigt, helst vill man ju vara med hur liten man än är – därför är denna del ett perfekt sätt att involvera bebisen vid matbordet redan från start!

Tripp Trapp-stolen är en stol som brukar följa med i många, många år, så att investera i newborn-delen tillsammans med stolen redan från start kändes självklart för oss.

Jag och D har pratat mycket om vikten av gemensamma middagar. Vi är både uppvuxna i familjer där man äter tillsammans och det känns viktigt att ta det vidare i vår egna lilla familj. Matbordet är en plats där man ska umgås, njuta av god mat och bara vara. Det är jätteviktigt för oss att mat inte ska vara något man slänger i sig eller äter på tu man hand – snarare tvärtom. Hos oss är mat något lekfullt, gott, trevligt och roligt! Det är något vi vill att vår son ska känna redan från tidig ålder och framför allt att han får samma mysiga känsla kring matbordet som vi har.

Det känns så pirrigt när jag ser de här bilderna, för jag vet att snart ligger en liten människa där i. Vår människa. Nu står stolen på sin plats och varje dag blir vi påminda om att vi snart är tre i vår familj, tre vid vårt matbord och tre som äter middagar tillsammans (även om lillis mest tittar på första tiden 😉

Jag måste även säga att jag är så imponerad av hur snygg stolen är! När vi monterade upp den och ställde fram den blev vi sååå glada – den är ju lika snygg som våra andra designmöbler i hemmet! Älskar när saker kan vara lika fina oavsett om de är för barn eller vuxna.

Vi valde Tripp Trapp-stolen i färgen Oak Natural och Newborn-delen i Grey. Bakom stolen sitter en liten förvaringslåda för leksaker som ingår samt ”hållaren” där vi har hängt upp fågeln från Elodie Details som spelar musik.

Det finns inga ord för hur mycket jag längtar efter våra gemensamma middagar alla tre. Jag tror att lillis kommer älska mat lika mycket som sina föräldrar!

Här kan ni läsa mer om stolen och newborn-delen!

  1. Det är på riktigt den bästa av alla saker jag köpt till mina två barn! Fantastisk <3 Värd varenda krona.

  2. Åh, hade kanske funkat att ha en sån till vår dotter när hon var mini. Hon VÄGRADE ligga i babynestet när vi åt middag. Helst skulle man hålla henne i famnen, ståendes och vaggandes vilket gjorde det ganska svårt att äta 😂 efter en tid kunde hon sitta i babysitter på golvet (med lekbåge) så länge man gungade henne med foten 😂😂

  3. Tror inte Newborn-tillvalet fanns när vi köpte vår Tripp Trapp för länge sedan men det verkar ju jättebra. Stolen är jättefin och väldigt bra medan barnet växer men ändå är för litet för att sitta riktigt bra i en vanlig stol. Med Newborn kan man ju använda den direkt från start. 🙂

  4. Vi har också den – så fin! Tyvärr avskydde dotter sitsen den första månaden – hon gillade inte att bli fastspänd och ville hellre ha rörelse eller närhet så då var babysittern eller bärsele räddningen. Nu när hon blivit mer ”med” och är två månader gammal är den dock perfekt! Hon ser oss, kan roa sig lite själv med leksaken vi hängt på hängaren osv så är så glad att hon nu kan sitta med oss på middagen utan att en av oss behöver ha henne i famnen 😍

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi