Spontanmiddag, vila och profylaxkurs

Nämen hej lilla helgen, ligger du här och väntar med bilder och allt!

Min helg började i fredags lunch för då mötte jag upp Steffi och LykkeBroms. Det var ju klämdag så jag jobbade några timmar på förmiddagen hemifrån innan jag gick på helg.

Jag åt en gigantisk räkmacka, mmm.

Lykkis skötte sig exemplariskt och flörtade massor med killen bredvid, haha. Måste säga att det är så skönt med killar som inte blir sura så fort ett barn är i närheten utan som skrattar, leker lite och visar förståelse. Otippat många män i Stockholm som ser irriterade ut så fort ett barn närmar sig :/

Efter lunchen mötte Malin upp oss och så satte vi oss i en park för att njuta av det fina vädret.

På kvällen var tanken att jag skulle ha en hemmakväll, men så kom Malin och Markus över på en spontanmiddag. Det blev indiskt, bubbelvatten och skitsnack. De bor ju i USA men kommer hem när hockeysäsongen är över så detta var första gången jag träffade dem för denna sommar. Ganska mysigt att ha kompisar som bara är hemma några månader om året för då uppskattar man verkligen varandras sällskap!

I lördags mötte jag upp MarithBodyBuddy för att äta lunch. Det blev deras powersallad med mango, avokado, räkor och nötter. Älskar den!

Sen raw-kaka till efterrätt och så cappuccino.

Jag mådde rätt kasst hela helgen vilket man ser här tycker jag. Det var en tuff helg och jag var så extremt trött, hade sammandragningar och ont.

Så efter lunchen blev det raka vägen hem till soffan igen. På kvällen åt vi burgare, vegansk för mig, och sen somnade jag tidigt.

I söndags åkte vi hem till mina föräldrar på brunch!

För att sedan ta oss vidare till Götgatan och “Föda utan rädsla”-kursen som vi hade bokat. Jag var svettig och smutsig som vanligt hahaha – jag som ALDRIG spiller går numera inte en dag utan att spilla ner hela mig. Orkar faktiskt inte bry mig, låt en gravid kvinna leva känner jag. Kan ju inte äta en enda sak utan att det ramlar ner på magen.

Mådde ännu sämre på söndagen så parkerade mig i sängen efter kursen och låg där tills det blev måndag morgon.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi