Favoritklänning

Klänning från Adoore, skor från Gucci, örhängen från Safira, solisar från Thierry Lasry

Hej finisar,

Mår ni bra? Jag ska strax kila iväg på Healing Hearts – hoppas att jag träffar några av er där!

Såhär ser jag ut idag, i favoritklänningen från Adoore. Förra året levde jag i denna fast i ljusrosa och mörkgrön och jag är överlycklig över säsongens färger som är mocka, ljusblå och svart. När jag sitter ner är den lite tajt över magen (har strl L) men annars funkar den perfekt just nu! Så praktiskt att man kan knäppa upp och ner ärmarna om man är lite kylig eller varm. Sen tänker jag att den blir utmärkt när bebis är här och jag (förhoppningsvis) ska amma i ett sommarvarmt Stockholm!

Igår var jag ju hos barnmorskan så jag frågade henne om mina smärtor under helgen. Som jag nämnt så kändes det nästan som att han skulle komma i helgen och när jag förklarade mina symptom sa hon att det kan vara urinvägsinfektion (!). Tydligen kan det kännas nästan som förvärkar när man är gravid. Herregud, så mycket med den gravida kroppen som är ett mysterium.

Jag har i alla fall lämnat urinprov och hoppas på att få svar senast imorgon bitti. Skönt att få veta vad det är i alla fall! Om det inte är urinvägsinfektion ska jag få träffa en läkare som ska kika så att han inte försöker ta sig ut tidigt. Jag är så tacksam över den hjälpsamma vården jag tycker att man får som gravid. Känner mig så omhändertagen oavsett vad det har varit som känts fel under den här graviditetens gång – allt ifrån blödning i vecka 13 till risk för blodpropp eller en eventuell urinvägsinfektion. Jag känner mig helt enkelt trygg och hoppas att den känslan följer med även till BB när det är dags sen.

Ha en fin kväll nu, puss!

  1. Ett önskeinlägg vore att du tipsar om bröllopsklänningar som man som gäst kan ha! Gärna lite kortare och tunnare ❤️

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi