WEEKLY PLANS

God morgon och välkomna till den första juni-veckan 2019!

Juni betyder främst två saker för mig. För det första så är det den här månaden jag går på officiell “mammaledighet” (ej heltid, but still). Jag har faktiskt bara två kortveckor och en hel vecka kvar innan det är dags, går nämligen till midsommarhelgen. Galen känsla!

Sedan betyder juni sista hela månaden innan jag föder barn? I juli bör han komma, han är ju beräknad till mitten av juli så jag har räknat med att han kommer senast den sista juli, alltså senast två veckor efter BF. Ännu galnare känsla, haha!

Men nu till den stundande veckan. Den här veckan är som sagt kortvecka igen och vi har en inplanerad vistelse på Linn och Mattias lantställe över nationaldagen. Herregud så mysigt det ska bli, jag har längtat efter ett ordentligt kompishäng.

Förutom landethäng ser veckan ut såhär:

Måndag: Möte med Team FORNI, heldag på kontoret, tid hos barnmorskan och besök hos naprapaten. Classic monday.
Tisdag: Möte med mina favvisar på Maria Nila och sen en heldag på kontoret med blogg-fokus, jag har massa spännande idéer som inte har hunnit skrivas. På eftermiddagen har jag mitt sista event för säsongen – Healing Hearts. Kom och yoga med oss en timme om du vill, här kan du boka plats!
Onsdag: Spela in veckans gravidvlogg, podda och möten på eftermiddagen.
Torsdag: Landet!
Fredag: Landet!

Förra årets första sommarhelg hos Linn och Mattias, värker till i hjärtat av kompiskärlek när jag ser den här bilden!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi