Gravid i vecka 34

I veckans gravid-vlogg svarar jag på frågor om graviditeten och går igenom era namnförslag. Hur tränar jag under graviditeten och hur känner D inför förlossningen? En frågestund helt enkelt!

Och vecka 34-uppdateringen som är riktigt ärlig och transparent hittar ni här.

Puss och trevlig kväll!

  1. Jag tycker också att det är konstigt att folk tycker det är konstigt att skaffa barn innan man gifter sig, det känns som ett väldigt gammalmodigt sätt att tänka. Sen är det ju såklart personligt och upp till var och en, självklart, och en del har den drömmen och andra inte, men just att ifrågasätta andras val känns märkligt. Jag tror att man antagligen påverkas av vad man själv såg som “normalt” när man växte upp. Mina föräldrar gifte sig inte förrän jag ock min syster var i slutet av våra tonår och min idé av hur viktigt det är att gifta sig innan barn har garanterat formats av det. Men det var något väldigt fint med att va med om det som (i stort sett) vuxen, att de hade hållit ihop i så många och ville gifta sig efter 20+ år.
    Förlåt för allt babblande haha. All lycka till er med er lilla bebis <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi