Solglasögon & profylaxkurs

Inlägget innehåller annonslänkar

bild: 1, 2, 3

Från vänster: Gucci, Chimi Eyewear, Nividas, Chimi Eyewear, Fendi, Le Specs

Huuur fina solisar? Besatt av de från Chimi x Elsa Hosk, kanske för att hon är vrålhet på kampanjbilderna också…

*

God morgon söndag!

Idag ska vi på profylaxkurs, jag har bokat Föda utan rädsla-kursen med Susanna Heli som enligt rykten ska vara Sveriges bästa profylaxkurs! Jag är därmed orimligt taggad! I förra veckan träffade jag Kakan Hermansson och hon gav mig tre tips inför förlossningen där den ena var just “Gå Föda utan rädsla-kursen”.

Inte hade man kunnat ana för några år sen att man skulle vara orimligt taggad på en profylaxkurs en helg i juni, haha.

Nåväl, hoppas att ni får en fin dag. Uppdatering om betyg på kursen kommer imorgon eller senare ikväll om jag orkar!

Puss!

  1. Jag läste boken ”föda utan rädsla” inför min förlossning och den hjälpte otroligt mycket. Trodde jag skulle glömma allt jag läst när jag väl skulle föda, men nej verktygen satt kvar inom mig. Otroligt hur en bok kan ge så mycket hjälp. Kan tänka mig att kursen ger jättemycket också. Lycka till 🙂

  2. Åh! Underbart! Efter att jag läst hennes bok kände jag att jag skulle föda utan smärtlindring och bara fokusera på andningen. Min sambo fick också läsa det viktigaste i boken, så att han skulle vara införstådd. Den hjälpen han gav mig de sista krystvärkarna, att jag inte skulle skrika ”högt och ljust” utan han sa: ”djupare, lägre” det fick mig på rätt spår. Helt magiskt var det!
    Önskar dig den bästa av förlossningar!

    1. “Väntar fortfarande” känns lite aggressivt med tanke på att kursen var för två dagar sen, haha.

      Jag var väldigt nöjd med kursen och upplevde att alla som var där var imponerade över innehållet. Däremot har jag ju ingenting att jämföra med eftersom jag inte varit på någon annan profylaxkurs. Om man känner någon typ av oro inför sin förlossning, tror jag att kursen i kombination med boken är ett av de bästa möjliga sätten man kan förbereda sig på.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi