Frågor med Forni

Hur är yogan om man inte är så van att yoga? Har gått några gånger men det var säkert en 4-5 år sen sedan. Låter ju supermysigt och på en passande tid 🙂 (ang. healing yoga inlägget)

Vår Healing Hearts-yoga är anpassad för alla nivåer, just för att alla ska kunna komma och vara med. Så du behöver inte oroa dig <3

Hej Michaela!

Tack för en jättefin blogg! Jag undrar om du skulle kunna förklara lite hur det funkar med annonslänkar på forni? Tänkte speciellt på det gällande Louise inlägg om concealern från TARTE. I och med att det är annonslänkar i och det generellt känns väldigt sponsrat så blir jag lite osäker på hur genuina åsikterna är. Så hur funkar annonslänkarna? Har TARTE något med dem att göra? Har ni något samarbete?

Ha en fin dag! Puss

Hej fina!

Absolut!

Hela poängen med vårt redaktionella innehåll är att det INTE ska vara köpt, just för att vi vill driva ett magasin med samma seriösa nivå som de traditionella magasinen. Därför är alla reklamsamarbeten ALLTID reklammärkta på FORNI.

Vi märker även ut annonslänkar men det är inte samarbeten utan fungerar på ett helt annat sätt. Jag vet att jag har förklarat annonslänkar (eller “adlinks”) här på bloggen innan men kortfattat så är det helt enkelt så att vi får provision på klicken som görs på en annonslänk. Det är alltså inte ett samarbete med företaget vi länkar till – någonsin – utan ett verktyg man använder som registrerar att det är från oss klicket kommer – och därför får vi lite provision på de klick som sker från vår sajt.

I min värld är det inte mer än rättvist att vi kan använda oss av annonslänkar – bättre att vi får en del av kakan än att webshopen får hela slanten om man tipsar om något. Dessutom så kan vi minimera antalet renodlade reklaminlägg eller banners när vi använder annonslänkar eftersom vi kan räkna hem en del intäkter därifrån. Vilket blir en win för er läsare som “slipper” onödiga reklaminlägg som vi kanske hade tvingats göra för att tjäna pengar – nu kan vi istället välja våra samarbetspartners med otrolig omsorg vilket är en lyx när man har funnits i sex månader.

Så tråkigt att du uppfattar Full Face-serien som “väldigt sponsrad” då hela poängen är att ett varumärke aldrig ska kunna köpa en sån artikel utan att vi i egenskap av magasin och innehållsskapare, ska kunna ge oss an ett varumärke med 100% ärliga åsikter. För precis som en produkt för 5 stjärnor av Louise, är det andra produkter i samma varumärkes sortiment som får 1 stjärna. Och om någon betalar för ett samarbete hade de aldrig gått med på att man sågar någon produkt – därav är och kommer våra Full Face-artiklar aldrig att vara sponsrade och 95% av det innehåll vi skapar på FORNI är just eget innehåll – ej sponsrat.

Summan av kardemumman: ingenting är sponsrat om det inte står tydligt att det är sponsrat. Allt annat är våra egna åsikter, tankar och funderingar. Detta gäller både på FORNI och Michaela Forni.

Kram!

Kära Michaela…
Jag har precis fått ett nytt jobb där jag kommer behöva gå klädd mer dressad på kontoret än vad jag egentligen brukar göra. Kan du snälla ge lite tips på snygga klänningar & kjolar som man kan ha på kontoret?
Tack för din superhärliga blogg!

Hey snygging

Såklart! Jag fixar ett kollage med inspo till nästa vecka. Med lite härliga pinterest-bilder också.

Puss!

Har en fråga som jag så gärna skulle vilja ha svar på från just dig.

Min kille fyller 30 nu i Juli och jag ska ge honom en resa till Italien, Sicilien. Troligen flyg till Catania. Har du tips på var man ska bo? Mysigt/romantiskt? Gärna namn på hotell/hus!

Puss gullis

Hej fina du!

Jag har ingen koll på det området så tyvärr kan jag inte hjälpa dig. Hoppas ni får en fantastisk resa!

Puss!

Till Frågor med Forni!

Hej fina Michaela!
Jag hoppas du kan hjälpa mig med denna ytliga (men ack så roliga) materiella fråga. Jag är nämligen ute efter en ny liten cross body väska. Har precis sålt min LV Pochette Metis efter 3 års användning av ren materiell kärlek. Så nu är det dags för en förnyelse på den fronten, men det finns så mycket fint! Vad hade du satsat på, om du köpt en ny nu när bebis kommer? Har två små barn (1 och 3 år) så inget man behöver vara rädd om (vilket jag upplevde som ett problem med metisen). Har tittat på Saint Laurent Lou camera bag, så något i den stilen. Budget upp till 15t 🙂

Tacksam för dina fina tips! Puss

Hej fina du

Åååh så härligt att du ska unna dig en ny väska!

Jag hade absolut kört en YSL-modell som går att ha cross-over. De funkar till många olika looks/stilar, både till vardags och fest samt vinter och sommar. Har själv tittat på att unna mig just en YSL som går att ha cross-over när bebisen är här. Dessutom är de så snygga till lite sötare klänningar vilket jag gillar att matcha med under våren och sommaren.

Jag ÄLSKAR den här och den här. Sååå jävla fina!! Så de får bli mina tips.

Kram!

Vilken storlek har du i skjortan nu som gravid? Är typ din storlek i ”vanliga fall” (165 cm/54kg) men är gravid i vecka 16 och vill gärna beställa en storlek som man kan ha ett tag in i graviditeten (och som gärna ska funka efter graviditeten också). Rekommenderar du S eller M då?

Jag har strl M i skjortan med magen MEN den hade funkat i S också, så kör på S så kan du ha den efter graviditeten med! Perfekt skjorta när man ammar sen i höst (om man ammar).

Puss!

  1. Hej Michaela
    Så kul att du ska bli mamma, massa grattis till er 🙂
    Är själv mamma till två och tycker det är så roligt med tips anpassat med tanke på att man har barn. Väskorna du länkade till var så fina och perfekt när man har händerna fulla 😂
    Jag har också tittat på en mindre YSL väska och undrar vart du skulle köpa de väskor som du länkat till? Beställer du dem på nätet? Har du sett dem live innan?
    Tack för en alltid så inspirerande blogg ❤️

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi