Yogamattor för mama & baby

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Grounded Factory

Igår hade vi ett event som gjorde att jag vaknade upp fylld av positiv energi idag. Den typen av jobb som gör att jag känner så starkt att jag håller på med rätt sak – det här är det jag brinner för. Här ligger hjärtat.

Skön känsla.

I alla fall – det var ett lanseringsevent som Grounded Factory höll i tillsammans med Jossan för att fira lanseringen av våra nya leo-mattor, som finns i matchande till barn!

För er som har missat det så är jag delägare i Grounded Factory sen några månader tillbaka.

Ett mama & baby-event helt enkelt!

Såhär fina är de nya mattorna. De finns i tre färger: lila, turkost och rosa till både barn och vuxna.

Ett litet gäng mammor och barn var inbjudna för en yoga-session på nästan en halvtimme följt av fika, lek och avkoppling. Fina Sanne var på plats, här på bilderna tillsammans med Naomi och Celine.

När alla var på plats slog vi oss ner för yogan. Hur fint matchande inte lilla Celine med sin matta? Imponerande, haha!

Det var ett sååå härlig pass med fokus på lekfullhet och self love.

Jag är så imponerad av Corinne som faktiskt var med på hela passet. Dessutom märkte man att hon faktiskt verkade njuta av stunden på mattan bredvid sin vackra mamma, Alexia.

Det är det fina med yoga, att alla kan uppskatta en stund på mattan oavsett ålder.

Efter passet bjöds det på eftermiddagsfika! Chiapudding, vegansk chokladkaka, smoothies, mackor med ärthummus, chokladcroissanter (för balansen är viktig!)…

… och olika typer av smarriga bars att hugga in på både innan och efter passet för extra energi!

Fri lek för vuxna och barn. Så mysigt med events som inte är så stora, vi var bara åtta tjejer och tre barn på plats på yogaloftet och det blev perfekt.

Förutom världens finaste yogamattor, fick alla hoppa in i yogaset från Oh la Moon. Herregud så sköna kläder, jag har nog aldrig haft på mig ett skönare set i hela mitt liv. Ska bo i tightsen!

Jossans loft är fantastiskt, ena delen har plats för yoga och andra delen är fylld av kristaller. Alla fick med sig varsin kristall!

Jag bad om en att ta med på förlossningen för inre styrka och kraft. Fick med mig hela tre stycken i present (en för inre styrka, en för lugn och en för kärlek), som ska ligga i BB-väskan från och med nu så att de är med mig under förlossningen.

Edita, Corinne och Josefin.

Tack soul sisters för en magisk eftermiddag tillsammans.

Yogamattorna hittar ni här!

  1. Jag skulle bli jätteglad om ni kunde ta fram en något tjockare matta! T ex 1 cm! Jag kan inte använda så platta mattor pga att det gör så ont i svanskotan! Och jag kan inte tänka mig att jag är ensam med detta problem? 🙂 En idé i alla fall ifall att ni planerar att utöka sortimentet! Superfina design på alla mattorna verkligen! Älskade palm spring greens-mattorna och botanicl black! 😍🥂✨

  2. Vad fina mattor! Kommer det komma någon enfärgad matta? Hann inte köpa den gröna som fanns tidigare 🙁

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi