En lunch i Provence, kolakakor och mors dag-firande

Ett skepp kommer lastat med helgen i bilder!

I fredags vid lunch tog jag armkrok med den här donnan för att gå på By Malinas festliga fredagslunch som de styrt upp på Hallwylska!

Vi grabbade tag i Amanda på vägen in och slog oss ner tillsammans vid ett av borden. Hade sinnessjukt trevligt!

Vi pratade om när Amanda var med i ”Alla mot alla”, om att våga göra saker som känns läskiga eller pinsamma egentligen, min medverkan i ett japanskt tv-program för tio år sen och såklart – bebisar. Att våga, att vilja, att kunna. Det bästa och det tuffaste. Vad jag ser fram emot och vad det bästa med att vara mamma är enligt dem. Så härliga samtal där skratten avlöste varandra.

Ljuvliga Malin som är grundare av By Malina, så imponerad av henne. Att starta upp ett framgångsrikt modevarumärke är tufft och hon har lyckats med bravur – hatten av.

Att omge mig av starka och drivna kvinnor inser jag är ett av mina framgångsrecept. Stark och driven behöver inte alltid vara = karriärista, jag hittar olika typer av styrkor hos olika typer av kvinnor.

De hade gjort sååå fint på Hallwylska, dagens tema var Provence. Sån lyx att få gå på sånt här???

Jag blev kär i dessa korgväskor från senaste kollektionen som hängde i luften, en sån ska jag köpa så att jag är fin när jag hänger runt i Stockholms skärgård i sommar!

Innan vi gick kollade vi igenom senaste kollektionen, den här klänningen föll jag för – perfekt med magen!

Det slutade med att alla hängde på sig klänningar och minglade omkring hehe.

Efter lunchen träffade jag Margaux på en fredagsfika innan jag gick hem och la mig i soffan.

När D kom lagade han kyckling med grönkålssallad till middag och sen somnade jag tidigt på soffan.

Lördag och vi åt en favoritfrukost för mig = bageribröd med gräddost. LIVET!

Sen fixade vi hemma i någon timme innan vi mötte upp Theo & Kajsa för att promenera ut till Oaxen Slip där vi bokat brunch!

Satan i gatan vilken trevlig lördag det blev. Skrattade så jag grät flera gånger när de berättade om sin möhippa och svensexa. Theo och Kajsa gifter sig i sommar i Palma och tyvärr missar vi bröllopet pga bebis.

Jag märker verkligen hur märklig min hjärna är nu för tiden förresten. När vi pratade om bröllopet och jag skulle uttrycka hur trist det är att vi missar det, sa jag istället att ”Det är tur att vi inte missar något som är roligt på riktigt i alla fall”. Haha wtf? Hur kan en tanke komma ut så fel?

Till efterrätt åt jag en kolakaka med pumpa och råröda blåbär som var magiskt god.

Och sen tog jag inte en enda till bild på lördagen eftersom jag kom hem ganska sent, D stack iväg och jag bara låg på soffan, åt rester och kollade på en film.

I söndags hämtade jag upp Timmy vid lunchtid för att åka till restaurang Göteborg och äta mors dag-brunch!

Jag åt en supersmarrig wallenbergare och så pratade vi om Norges nationaldag, sena utekvällar och att starta eget. En mysig stund med min mysiga familj.

Självklart gick jag och röstade också! Ni röstade väl? Ej okej om ni inte gjorde det, ordentlig skärpning i sådana fall. Man måste ta sitt ansvar och den tiden det tar att läsa på lite och skaffa sig en uppfattning är minimal. Idag finns det så bra hjälp med alla valkompasser och det är så lätt att rösta – att det inte är försvarbart att strunta i det.

D var borta hela söndagen också så jag shoppade, kollade serier och åt mackor hela kvällen.

Petra hade ett samarbete med Safira såg jag när jag läste ikapp helgens bloggar, så jag nyttjade hennes rabattkod och köpte lite fina smycken. Måste säga att jag älskar alla rabattkoder man får hos influencers regelbundet – så tacksamt om man tittat på något och sen kunna köpa det till ett lite snällare pris!

  1. Hej, vart kommer örhängena ifrån som du bär på bilderna från bymalina-lunchen? Min bästa vän letar efter liknande till sitt bröllop 🙂

  2. Man blir ju lite koko i kolan av att vara gravid och inte minst att ha barn 😀 I min skalle är jag snabb men i verkligheten går det långsamt hahahah

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi