Tisdag

Hej fina ni,

Förlåt för frånvaron idag men jag har helt enkelt inte orkat. Jag känner mig dränerad på energi och det är lite utmattande att andra kanske inte alltid förstår hur annorlunda energin är nu när jag är gravid i vecka 33. Det finns inte ork till allt och då tvingas jag prioritera, idag fick prioriteringen bli att sova en timme i eftermiddags istället för att blogga. För innan dess fotade och filmade jag material till två stora samarbeten, gick på en presslunch, var på ultraljud och spelade in veckans gravid-video. Nu har jag precis diskat undan middagen och satt mig i soffan, i vanliga fall hade jag jobbat någon timme eftersom jag ligger efter i jobbet men nu blir det en serie och något gott snacks… måste förbereda morgondagens event lite innan jag går och lägger mig bara.

Hur mår ni?

Hoppas jag är tillbaka med mer kraft imorgon, en natts sömn brukar göra susen (inte för att jag sover hela nätter hehe men ändå).

Puss, vi ses imorgon igen ♥

  1. VILA! Du är gravid för guds skull. PLUS att det är helt okej att vara trött om du är det. Unna dig exakt det du känner att du behöver. Det är det enda som faktiskt är viktigt. Allt annat kan vänta.

    Kram!

    1. Vila nu när du kan. Sen blir det ett helt annat liv då letar man tillfällen att vila 😉 unna dig massa!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi