WEEKLY PLANS

Hello,

Hur mår ni denna sista måndag i maj? Jag mår strålande efter att ha lagt ännu en härlig helg bakom mig. Shit vad mycket energi man får av lugna helger. Inte för att jag har lika mycket energi som i vanliga fall, men när man inte dricker rosé på uteserveringar i maj så kammar man ändå hem rätt mycket ork haha. Maj är en sån månad då jag brukar vara ute mycket, träffa kompisar, dricka vin och köra spontanmiddagar. Men i år ser denna månad annorlunda ut och det är härligt som omväxling. Nästa maj är det väl lekparker och kaffedejter som gäller.

Well well, ska vi titta på veckan?

Måndag: Morgonmöte med Team FORNI och heldag på kontoret. På eftermiddagen ska jag till min psykolog för näst sista gången innan bebis (!) och sen ska jag på yoga. Länge sen jag yogade på studion så jag längtar!
Tisdag: Fotografering för två SÅ ROLIGA samarbeten som kommer i juni! Presslunch för Ida Wargs produkter och så vanligt jobb – håller tummarna för fint väder.
Onsdag: Jobba, podda och på eftermiddagen har Grounded Factory ett litet meditationsevent som Jossan håller i för att fira nya mama&baby-kollektionen som släpps i veckan!
Torsdag: Röd dag tydligen?
Fredag: Jobba hemifrån!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi