En helande stund tillsammans

*

Hur har ni det denna måndag? Kanske är det mycket tankar från helgen, inför sommaren, jobbstress… ibland mår man ju bättre och ibland mår man helt enkelt mindre bra.

Oavsett hur du mår just idag vill jag påminna om vårt yogaevent Healing Hearts som jag och Jennie håller i. En timmes helande yoga, ett kortare samtal om stress och ångest & dessutom går intäkterna oavkortat till Wonsa som arbetar mot sexuella övergrepp.

ALLA som lämnar ett Healing Hearts-event brukar gå därifrån fyllda av styrka och en känsla som man oftast inte kom dit med, så förutom att donera pengar till Wonsa så får även DU en fin stund för DIG. Unna dig en sån stund i ditt stressiga liv!

Här anmäler du dig för 250kr och datumet är nästa tisdag, alltså den 4:e juni, kl 16.30-17.30.

Puss!

 1. Hej,
  Jag vill gärna anmäla mig till yogaeventet, låter superspännande😊 men eftersom jag bor i Skåne och ska resa skulle jag behöva veta vilken tid eventet börjar och slutar inklusive samtalet (står ju bara 16.30-17.30 men att yogan är en timme)?

  Vänligen
  Anna

  1. Hej Anna!

   Eventet är totalt på en timme. Så det är ca 45 min yoga och ca 15 min samtal.

   Kram!

 2. Hej Michaela! Jag bokade den här klassen nu, jag tänkte bara höra om man ska ta med egen yogamatta eller om det finns på plats? Mvh/ Sara

 3. Hej Michaela!

  Tack för en jättefin blogg! Jag undrar om du skulle kunna förklara lite hur det funkar med annonslänkar på forni? Tänkte speciellt på det gällande Louise inlägg om concealern från TARTE. I och med att det är annonslänkar i och det generellt känns väldigt sponsrat så blir jag lite osäker på hur genuina åsikterna är. Så hur funkar annonslänkarna? Har TARTE något med dem att göra? Har ni något samarbete?

  Ha en fin dag! Puss

 4. Hur är yogan om man inte är så van att yoga? Har gått några gånger men det var säkert en 4-5 år sen sedan. Låter ju supermysigt och på en passande tid 🙂

  1. Nej men den är anpassad för alla nivåer just för att alla ska kunna komma – så du behöver inte oroa dig! Även någon som aldrig yogat förut kommer “klara av” passet <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi