Inspiration: Sommar

Inlägget innehåller annonslänkar

bildkälla
klänning, halsband, sandaler, hårspännen, solglasögon

bildkälla
sandaler, halsband, handväska, solpuder, klänning

Hej gullungar,

Hoppas att ni har en härlig lördag! Vi har haft en heldag med Kajsa och Theo, kom hem vid sex och sen har jag bara legat och läst i soffan. Nu blir det middag och film, har ni några filmtips med filmer som finns på HBO, Netflix, Viaplay eller CMore? Känns som att jag länsar varenda streamingtjänst på filmer och serier nu när jag är preggo…

Behöver även tips på en ensamserie för nu har jag kollat klart på min senaste som var säsong tre av Easy (serietips om ni inte redan sett den!). Som ensamserie vill jag ha lättsam! och lättsmält! Inget tungt skit utan sånt som man bränner av själv i soffan med en skål glass hehe 🙂

Jaja, ovan ser ni lite fina plagg jag gärna hade unnat mig, funderar faktiskt på att klicka hem någon av klänningarna, vad tror ni? Den översta är ju lite pricy men den i nedersta kollaget är sjukt prisvärd tycker jag!!

Njut av kvällen nu, puss!

 1. Film: Ted Bundy på Netflix
  Serier: You Me Her Netflix
  Girlsboss Netflix
  Friends from college Netflix
  Gypsy Netflix
  Riverdale Netflix
  Divorce HBO
  The Affair HBO

 2. Kan tipsa om Tjernobyl på HBO, bara 5 avsnitt totalt! Lite tung men intressant och spännande eftersom den är baserad på den riktiga katastrofen! Lite kul med svenskt inslag i form av Stellan Skarsgård också!

  Trevlig kväll 😍

 3. Rekommenderar Chernobyl på HBO Michaela! Toppar alla listor nu, och en otroligt välgjord drama av katastrofen som skedde. 🙂

 4. Inga filmtips men en serie som måste ses är I’m sorry med Andrea Savage, den är såå rolig! Här i USA finns första säsongen på Netflix (och en andra säsong som bara är tillgänglig med cable tv än så länge:( hoppas inte det är så i Sverige) mvh fellow preggo på mammaledighet som länsar serier innan bebis kommer om 1 vecka(!)

 5. Bonding på netflix, väldigt lättsam och nytänkande och en frisk fläkt 🙂 kolla gärna trailern! Det är korta avsnitt och enbart sju st så man kan sträckkolla ett timmar.

 6. Har fastnat helt för “Hemma igen” som finns på svtplay. Riktigt mysigt med lagom mycket drama och intriger.

 7. Nu sen lilla bebisen kom och han sover i min famn så plöjer jag Vänner som jag aldrig sett! Så kul! Och lagom långa avsnitt.
  Annars Gilmore Girls eller The Good Place. Allt på Netflix!

 8. Tips- Fröken frimans krig på SVTplay, jättemysig serie att se själv! Tar upp viktiga frågor men ändå lättsam tycker jag 🙂

 9. Hemma igen på SVT play!! En australiensk dramaserie som utspelar sig på 40-50 talet ish. Så himla vackra miljöer och så mysig serie som man verkligen fastnar i. Blivit sjukt populär!!

 10. Jag älskar också lättsamma feel good serier och filmer! Jag gillade Someone special, film på netflix om en tjej som går ut ur ett långt förhållande och ska komma på fötter med hjälp av tjejkompisarna. Såg nyligen även You always be my maybe också film på netflix som hade en bra feelgood vibe! Om ungdomskärleken kommer funka när dem möts som vuxna när han är kvar i samma gamla liv och hon är en känd kock😊

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi