Grounded Factory – nya leomattor och magiska håraccessoarer

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Grounded Factory

Nu har jag en så jäkla trevlig nyhet att dela med mig av kring Grounded Factory som jag/FORNI ju gick in som delägare i tidigare i våras.

Vi har nämligen en ny webshop! Den kommer finslipas massor under året men det känns så roligt att ha en uppdaterad version av vår fina sajt. Dessutom har vi fått in MAGISKA leopardmattor i rosa, mint och ljuslila som ni hittar här (klick!).

En annan trevlig nyhet är att vi tagit in fina håraccessoarer som vi tycker matchar med varumärket. Vem vill inte ha lite mer namaste i sitt liv? Här hittar du alla hårspännen!

Så stolt över det här varumärket ♥

  1. Har en fråga som jag så gärna skulle vilja ha svar på från just dig.

    Min kille fyller 30 nu i Juli och jag ska ge honom en resa till Italien, Sicilien. Troligen flyg till Catania. Har du tips på var man ska bo? Mysigt/romantiskt? Gärna namn på hotell/hus!

    Puss gullis

    1. Är inte Forni men har varit mycket Italien. Hade faktiskt velat rekommendera Sardinien framför Sicilien 🙂 bo på norra eller östra sidan, så extremt vackert, mysigt och trevligt! Helt fantastiska stränder, kolla tex “tala luna”. Annars är Sicilien också fint såklart 🙂

  2. Jag skulle bli jätteglad om ni kunde ta fram en något tjockare matta! T ex 1 cm! Jag kan inte använda så platta mattor pga att det gör så ont i svanskotan! Och jag kan inte tänka mig att jag är ensam med detta problem? 🙂 En idé i alla fall ifall att ni planerar att utöka sortimentet! Superfina design på alla mattorna verkligen! Älskade palm spring greens-mattorna och botanicl black! 😍🥂✨

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi