Frågor med Forni

Skjortan i din kollektion är magisk 😍 är det den ljusa varianten du har?

Tack fina du! Yees, det är Soft Sand. Den kommer in i juni igen så håll utkik! De andra plaggen finns kvar däremot, du hittar de här.

Hur mycket färg tycker du att BUSen från St Tropez ger? Såg en del negativa recensioner att den inte ger så mycket färg, vilket låter toppen för en blekfis! Vanliga BUS brukar se galet ut när jag går från vit till orangebrun, det är svårt att hitta några som ger lagom färg 🙂

Hehe det är så intressant med recensioner på produkter för det är så himla personligt! Allt handlar ju om vad man är ute efter själv och vad man är för typ. Jag gillar inte alls BUS som ger för mycket färg för jag tycker ofta det ser konstgjort och oranget ut. Den här däremot är perfekt tycker jag, den ger lagom färg varje gång man applicerar den och sen kan man ju bara välja om man vill använda den en gång i veckan eller varje dag tre dagar i rad för att få en ordentlig färg. Det går helt enkelt att bestämma hur mycket/lite färg den ska ge och det älskar jag. Puss!

Hej!

Klänningen från By Malina, är det en gammal modell? För hittar inte den på deras hemsida nämligen.

Tacksam för svar 🌸

Nej, det är vårkollektionen, här finns den!

Hej en fråga till ” frågor med forni”

Jag känner ofta att jag blir nedstämd, märker hur mitt humör drastiskt kan förändras och hur det kan gå från hundra till noll. Det händer oftast när jag är inne på någon social plattform på internet. Det är när jag ser folk umgås med varandra, oavsett om det är någon jag gått i samma klass med, någon jag hånglat med för 4 år sen eller någon jag aldrig träffat. Jag tror inte att jag blir så ledsen för att jag är avundsjuk eller svartsjuk, men någonting är det. En känsla av utanförskap då jag aldrig har varit den personen på bilden, eller som lagt upp bilden. Jag blir väldigt sällan frågad ifall jag vill ”med och göra något” ”följa med in till stan och ta ett glas vin” ”grilla hamburgare och bada i poolen” – jag ser det bara på sociala medier. Och det är inte för att jag inte har kompisar, för absolut har jag det. Men ändå är jag aldrig med och det skapar en sån himla obehaglig känsla inom mig för jag vet att jag inte har något sånt, jag har inga såna som bjuder med mig. Det är bara jag.

Det som gör detta extra jobbigt är att jag har en bästa kompis som gör allt detta. Grillar och badar i poolen eller åker in till stan och tar ett glas vin med andra, men aldrig med mig. Vad tycker du jag kan göra åt detta. Jag vet att jag kan fråga med mig själv, men det känns inte rätt, för jag vet att dem inte tänker på mig, inget tänker ”hon kan följa med”. Den tanken flyger bara förbi men fångas aldrig av någon och jag vill inte tränga mig på. Hade dem betalt ha med mig hade dem frågat. Men jag vill inte heller beskylla min kompis som hela tiden alltid gör massa saker med andra ”utan mig” för att jag vill inte heller alltid göra just det där eller kan kanske ändå inte och jag veta tt hon har andra kompisar (även fast dem också är mina kompisar bara inte lika nära mig som henne). Det blev kanske lite rörigt men hoppas du kanske förstår. Kram Sandra

Hej fina du!

Jag tror att du måste förändra ditt tankesätt. Man kan inte gå runt och vänta på att bli medbjuden på saker – då rinner hela livet förbi en. Man måste ta sitt liv i sina egna händer. Förlåt om jag låter hård, men jag har själv varit en sån som satt på mig offerkoftan stundtals och tänkt att ”ingen vill vara med mig” när det egentligen har handlat om att jag inte har försökt?

Det jag har märkt, är att om jag frågar så får jag i 99% av fallen vara med. Det har hänt att jag inte har fått vara med genom åren, och det känns såklart tråkigt och jag har blivit ledsen, men då har jag bara hittat någon annan att hänga med. Om du dessutom redan har en bästis – fråga henne om du får följa med? Eller skicka ett sms och skriv ”Hej, ska vi ta en aw på torsdag?”.

Livet ramlar inte ner i knät på en utan det kräver engagemang och att man tar ansvar för sin egen lycka. Puss!

Var är den fina vita blusen/toppen ifrån med band i midjan? 🙂

Den är från Marville Road!

Men älskar ju dina kläder!!! Varifrån är den toppen som du har när du gästade podden? 😍

Den är också från Marville Road! De gör så bra toppar/blusar tycker jag, skrynklar inte och går att tvätta i tvättmaskin. Perfekta vardagstoppar som ändå är lite mer uppklädda!

  1. Till Frågor med Forni!

    Hej fina Michaela!
    Jag hoppas du kan hjälpa mig med denna ytliga (men ack så roliga) materiella fråga. Jag är nämligen ute efter en ny liten cross body väska. Har precis sålt min LV Pochette Metis efter 3 års användning av ren materiell kärlek. Så nu är det dags för en förnyelse på den fronten, men det finns så mycket fint! Vad hade du satsat på, om du köpt en ny nu när bebis kommer? Har två små barn (1 och 3 år) så inget man behöver vara rädd om (vilket jag upplevde som ett problem med metisen). Har tittat på Saint Laurent Lou camera bag, så något i den stilen. Budget upp till 15t 🙂

    Tacksam för dina fina tips! Puss

  2. Helt rätt!! Vi kan inte vänta på att livet ska hända, det vi vill ha mer av måste vi också våga ta för oss av, vad det än må vara! Att vara öppen och framåt och våga ta för oss är enbart något positivt!! 🙂 Hade jag inte gjort det hade hela mitt liv stått stilla och jag hade aldrig varit där jag är idag. Det betydee inte att det är en lätt väg att gå, det kan kännas både skrämmande och läskigt, men man växer via sina erfarenheter och en dag är det inte läskigt utan snarare en självklarhet. Skickar pepp till alla som behöver en extra push att våga ta för sig av livets goda ,vad det än innebär för DIG!!

  3. Ibland hamnar man i konstellationer där man aldrig blir medbjuden på något eller där man inte får någon respons när man försöker lära känna folk bättre. I vissa fall beror det säkert på slumpen – att man inte var där när någon bjöd in andra – eller på att man inte visat att man vill vara med. Anstränger man sig däremot själv och folk ändå inte kommer ihåg att bjuda med en, tycker jag dock inte att de är värda ens vänskap. Då är det bättre att försöka lära känna folk i andra sammanhang, även om det kan vara svårt och ta tid.

  4. Kära Michaela…
    Jag har precis fått ett nytt jobb där jag kommer behöva gå klädd mer dressad på kontoret än vad jag egentligen brukar göra. Kan du snälla ge lite tips på snygga klänningar & kjolar som man kan ha på kontoret?
    Tack för din superhärliga blogg!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi