En liten torsdagsmorgon

Hej fina ni,

Hur mår ni? Jag vet att jag frågar det var och varannan dag, men det är mest för att ni ska ställa er själva den frågan. Hur mår du just idag? Hur känns kroppen, hur är din harmoni, hur känns din energi? Är det något du behöver göra just idag för att må bättre, något du kan göra för dig själv? Ta en minut och känn in kroppen varje gång någon frågar hur ni mår innan ni stressar vidare.

Jag mår riktigt bra idag. Veckan har varit så härlig hittills och i natt gick jag bara upp två gånger vilket är mycket bättre än vissa nätter när jag vaknar varje timme. Dessutom sov jag naken med bara ett lakan för att inte svettas ihjäl och det var det bästa beslutet på mycket länge för detta svettiga preggot 🙂

I morse gick jag till Fabrique och unnade mig en utefrukost alldeles ensam. Under vintern gjorde jag det en gång i veckan men senaste månaderna har jag tappat den lilla traditionen så nu ska jag ta tillbaka den igen. Jag älskar verkligen ensamfrukostar, det är njutning för mig och definitionen av att unna mig. Man tänker så jävla stort ibland, men oftast är versionen av lycka inte så mycket svårare än en timme för dig själv med en riktigt god latte och en nybakad fralla.

Regnet smattrar utanför kontorsfönsterna som står på vid gavel, det doftar fantastiskt, och nu ska jag jobba några timmar innan det blir lunchdejt med Petra. Ha en mysig torsdag så hörs vi lite senare.

♥!


Bild

  1. Åh vad gott det ser ut !!
    Hoppas du får en fin dag, full av energi. jag är på topp, även om vädret är lite trist så känner jag mig på topp.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi