WEEKLY PLANS

Hej gosungar

Har ni haft en bra helg?

Jag har tagit det superlugnt vilket var skönt för jag var riktigt taggad på jobbet i morse. Det är tomt på kontoret idag förutom jag, Emelie, Linn och Mathilda vilket behövs ibland – speciellt på måndagar – för då får man riktigt mycket gjort!

Såhär ser veckan ut i alla fall:

Måndag: Frukostmöte med team FORNI, heldag på kontoret och besök hos naprapaten efter jobbet. Livet som gravid alltså, både tungt och dyrt…
Tisdag: Jobba hemifrån! Jag ska ta emot massa leveranser inför samarbeten och på eftermiddagen ska vi till barnmorskan.
Onsdag: Två möten, ett superroligt med Libero och ett nödvändigt med min revisor (hehe undrar om det är någon som tycker det är spännande med revisor-möten). Jag är inbjudan på en liten presslunch för systrarna Fahrmans nya märke som ska bli riktigt spännande och efter jobbet har Jacobs Creek bjudit in till after work. Fullspäckad och så rolig onsdag!
Torsdag: Hänga på kontoret hela dagen, äta lunch med Margaux och podda. Efter jobbet ska jag piffa till mig med både manikyr och ögonfransar, näst sista besöket innan bebis!
Fredag: Megaformer på morgonen och på lunchen har By Malina bjudit in till fredagslunch på Hallwylska – jag orkar inte så trevligt!!

  1. Hej! På tal om after worken du skriver om i inlägget, har du slutat samarbeta med Richard Juhlin? Tänkte nu när du själv är gravid att det vore ett perfekt samarbete med alkoholfritt bubblis haha, med tanke på den fina babyshowern du ordnade till Ida warg <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi