Icke-relationer, saker du gör fel i duschen och hur du blir snyggast på uteserveringen

Fy fan vad bra material vi producerar på FORNI (om jag får säga det själv…). Det är EXAKT det magasin jag själv har saknat på den svenska marknaden. Här kommer några av de senaste artiklarna som ni INTE får missa!

Allt du behöver veta om Tea tree oil

Har du hört om denna mystiska magiska olja på beauty-marknaden? Emelie förklarar konceptet för dig… och mig. Klickade hem en direkt efter att ha läst artikeln, älskar sådana här mirakelprodukter!

Icke-relationernas epidemi

Lyssnade ni på förra veckans podd där vi pratade om det här med människor (oftast killar…) som garderar sig med “jag är inte ute efter något seriöst” när man gått på en dejt eller legat en gång. De som beter sig som att man är ihop, men använder denna ursäkt för att snabbt kunna ta sig ut. HATAR SÅNT! Det blev en livlig diskussion i podden och Hamilton började hela samtalet med att läsa upp den här krönikan som alla borde läsa! Dessa jävla icke-relationer alltså, tur att man hittade rätt till slut och slipper stöta på killar som drar denna line för jag hade nog blivit galen idag haha.

Allt jag vet nu: Sofia Kacim

Sofia är en av Sveriges häftigaste tjejer, är så otroligt imponerad av henne. Hon föreläser och driver det kvinnliga nätverket HER. I denna artikel delar hon med sig av hennes mycket kloka tankar om allt hon lärt sig (hittills!) av livet.

Jag provade att meditera varje dag i två veckor och det här hände

Bara rubriken gör en ju sugen… Lollo har tagit sig an ännu en utmaning (hon gör ca en i månaden för FORNI!) och har försökt sig på det här med meditation. Det är så kul för hon är verkligen ingen person som varit intresserad av sånt och jag fick nästan tvinga denna utmaning på henne. Men! Man lär sig av allt! Läs artikeln – speciellt du som kanske haft lite svårt för det där med meditation 🙂

Fem fel du antagligen gör i duschen

Haha den här är så rolig. Läs den bara!!!

De snyggaste kläderna på uteserveringen i vår

För dig som vill bada i inspiration till vårgarderoben!

  1. Måste kommentera med ett: jag håller med! Ni på Forni gör riktigt bra material, ett sånt trevligt magasin! Keep up with the good spirit!

    Woman power! <3

  2. ​Hej en fråga till ” frågor med forni”
    Jag känner ofta att jag blir nedstämd, märker hur mitt humör drastiskt kan förändras och hur det kan gå från hundra till noll. Det händer oftast när jag är inne på någon social plattform på internett. Det är när jag ser folk umgås med varandra, Oavsett om det är något jag gått i samma klass med, något jag hånglat med för 4 år sen eller någon jag aldrig träffat. Jag tror inte att jag blir så ledsen för att jag är avundsjuk eller svartsjuk, men någonting är det. En känsla av utanförskap då jag aldrig har varit den personen på bilden, eller som lagt upp bilden. Jag blir väldigt sällan frågad ifall jag vill “med och göra något” “följa med in till stan och ta ett glas vin” “grilla hamburgare och bada i poolen” jag ser det bara på sociala medier. Och det är inte för att jag inte har kompisar, för absolut har jag det. Men ändå är jag aldrig med och det skapar en sån himla obehaglig känsla inom mig för jag vet att jag inte har något sånt, jag har inga sånna som bjuder med mig. Det är bara jag.

    Det som gör detta extra jobbigt är att jag har en bästa kompis som gör allt detta. Grillar och badar i poolen eller åker in till stan och tar ett glas vin med andra, men aldrig med mig. Vad tycker du jag kan göra åt detta. Jag vet att jag kan fråga med mig själv, men det känns inte rätt, för jag vet att dem inte tänker på mig, inget tänker “hon kan följa med”. Den tanken flyger bara förbi men fångas aldrig av någon och jag vill inte tränga mig på. Hade dem betalt ha med mig hade dem frågat. Men jag vill inte heller beskylla min kompis som hela tiden alltid gör massa saker med andra “utan mig” för att jag vill inte heller alltid göra just det där eller kan kanske ändå inte och jag veta tt hon har andra kompisar (även fast dem också är mina kompisar bara inte lika nära mig som henne). Det blev kanske lite rörigt men hoppas du kanske förstår. Kram Sandra

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi