Lanseringsfrukost för Michaela Forni for Soft Goat

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Soft Goat

Här kommer en bildkavalkad utan dess like från min lanseringsfrukost! Jag har över 100 bilder som Lisa har tagit och eftersom jag blir glad av varenda en var det svårt att välja bort bilder, men jag har nu valt ut ett gäng favoriter.

I fredags lanserade jag alltså min egendesignade kollektion för Soft Goat! För att fira detta hade jag bjudit in 30 st vänner och branschkollegor på frukost. Visst ser det lite ut som en bröllopsfrukost? Det kändes nästan som att det var min alldeles egna bröllopsfrukost!

Soft Goat + Michaela = Sant 🙂

Jag hade på mig klänningen och scrunchien från kollektionen!

Och så bjöd vi på en boostande frukost från Body Buddy som var ljuvligt god och vacker som en sommardag. Kan ni tänka er något härligare än att slå er ner vid detta frukostbord?

Vid halv nio kom mina gäster. Här är jag och älsklings-Amanda!

Dasha, Amanda och Linn!

Carro och Pucken, gulliga!!!

Anitha och Lisa var först på plats med ett leende på läpparna. Älskar mina peppande, snälla och härliga kompisar som kommer och firar.

Vid nio slog vi oss ner för att äntligen hugga in på allt gott!

Jag presenterade Body Buddy som gick igenom frukosten när alla hade satt sig ner.

Corinne och jag satt bredvid varandra, hon fick en egen plats med namnlapp och allt 🙂

Ni som följer mig på Instagram såg att hon hade klätt upp sig morgonen till ära också, i klackskor (!), diadem med kattöron, Mimmi-tröja och handväska <3

Emelie, Lisa och Sania

(som matchade riktigt snyggt!)

Mina fina bordsdamer, Sara och Alexia

Pucken hoppade omkring mellan allas famnar, finns ingen människa som inte blir glad av en hundvalp – de borde finnas på alla arbetsplatser!

Petra min Petra

Malin som driver By Malina, inspireras alltid så mycket av henne!

När alla fått frukost i sig presenterade jag kollektionens fem plagg. Det viktigaste för mig var att berätta om varför jag valt att designa och ta fram varje plagg, vad tanken bakom var. Samt hållbarhetstänket som är genomgående i kollektionen och faktiskt i hela Soft Goats varumärke. På sajten finns all information om hur Soft Goat jobbar och tar fram sin kashmir – en transparens jag som kund och samarbetspartner uppskattar massor. Att hållbarhet finns med när jag tar fram en sån här kollektion känns jätteviktigt och jag är så glad över att vi kunde jobba med just obehandlat garn!

Här är Steffi som är grundare av Soft Goat. Gud vad glad jag är över att ha jobbat tillsammans med henne, det har varit så roligt och lärorikt. En riktig powerwoman!

Ellinor!

Tror kanske att jag jobbar med Sveriges gulligaste person. Emelie!

Efter ett tag fick gästerna prova, klämma och känna på plaggen vilket var den stunden jag längtat efter. Ingen har fått se kollektionen innan i fredags, så jag var helt klart nervös och spänd inför folks reaktioner!

Men de var bara positiva och alla hittade snabbt sina personliga favoriter. Hur snygg var inte Petra i skjortan?

Eller Jossan! Herregud, svimmar!

Men Petra i pikétröjan slog nog allt. Så JÄVLA snygg!

Tusen, tusen tack alla som kom och firade kollektionen men också alla som har grattat i sociala medier – tänk vad fint att man blir så supportad! Har varit helt rörd sen i fredags.

Puss!

Fotograf: Lisa Höök

  1. Hej! Jag tänker lägga vantarna på skjortan så fort den kommer in i lager igen kan jag lova dig. En fråga dock, hur ska man tänka kring storleken? Är den lite oversize? Jag är på ett ungefär din storlek, ca 5 cm kortare dock och runt 55 kilo. Tycker inte om när skjortor är slimmade men jag vill ju inte bada i den eftersom jag är så petite, den ska ju inte bli en klänning haha utan kunna stoppas in där fram lite snyggt. Ska jag köra på small då eller kommer den sitta slimmat?

  2. OMG så mycket snyggt och vilka kläder och lyxigt event. Det ser ut att ha varit så kul, så härligt. Ett sånt gäng vill man tillhöra! Kram och lycka till med allt.

  3. Så fint! <3 Det har blivit svårt att kommentera på din blogg, vet inte om det är min dator eller något med bloggen. Kanske är enda personen med det problemet?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi