Healing Hearts den 4:e juni

*

Den 4:e juni är det dags för vårt tredje Healing Hearts-event. För er som inte känner till Healing Hearts så är det ett event som jag och min yogalärare Jennie Liljefors arrangerar två gånger om året där intäkterna går oavkortat till välgörenhet.

Vi samarbetar med Wonsa, en organisation som arbetar med att hjälpa kvinnor och barn som blivit utsatta för sexuella övergrepp. Sjukvården idag har långt ifrån de resurser som behövs för att ta emot alla som behöver hjälp efter sexuella trauman, vilket gör att Wonsa tar ett otroligt stort ansvar inom detta område. Wonsa gör allt de kan för att hjälpa så många de kan. Tyvärr har de enorma köer då det är en liten organisation driven av riktiga eldsjälar. Varenda krona de får in är viktig och gör att de kan hjälpa fler som verkligen behöver deras hjälp.

Healing Hearts som event är en timme där jag pratar om ångest och Jennie sedan leder er genom ett helande yogapass där man verkligen känner in kroppen.

Boka din plats här ♥

  1. Vilken otroligt fin gest att göra och jag hoppas innerligt att ni får ihop bra mycket pengar för den fina ändamålet. Tack för att du engagerar dig.

  2. Hej Forni!!!
    Först och främst, Grattis till bebisen! Du och D kommer bli världens bästa föräldrar och er bebis är så lyckligt lottad.
    snälla snälla svara på detta för jag behöver typ en utomståendes blick på detta.
    Hur är din kontakt med din bästa vänner tex Petra dag till dag? Jag är i en punkt i livet då mina relationer håller på att ändra form där man inte varje dag skriver i flera timmar med sina kompisar utan kanske hörs någon gång per dag. Det känns som att vi inte är nära längre ,eller jag tycker det är jobbigt att inte alltid vara i kontakt och veta vad dom gör men samtidigt när vi ses vilket är ganska ofta känns allt som vanligt bara att vi inte längre sitt och chattar dag in och dag ut som vi gjort förr. Är det så det blir när man blir vuxen? Eller har tex du och dina bästa kompisar alltid koll på varandra och har kontakt i princip hela tiden? Är mina vänner bara trötta på mig eller är det så att man inte hela tiden har kontakt 24/7?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi