Sista middagen, förlovningsbrunch och en liten koja

I fredags gick jag hem till Amanda och Chloé efter jobbet för fredagsmys. Vi åt chips, drack lemonad och lekte. När det närmade sig middagstid gick jag hem och kände för att fira Soft Goat-lanseringen. När jag blev gravid köpte jag hem massa alkoholfritt vin men jag har inte öppnat en enda flaska sen dess så i fredags var det dags!

Det var så sjukt mysigt? Jag har inte hällt upp ett glas rött till mig själv på sju månader och även om smaken inte är jämförbar med ett riktigt gott glas rödvin så fick jag till känslan och den är också en stor del av varför man “unnar sig” ett glas tycker jag. En liten skål med vinägerchips och ett halvt glas rött = perfekta sättet att fira en lyckad kollektion på!

Sen kom D hem och lagade middag, han lagar all mat här hemma just nu <333

Det blev en hummerpasta som var tio poäng och så pratade vi igenom allt som hänt under dagen. Efter middagen var det hockey så jag la mig för att kolla på en film i sängen, men somnade efter exakt fem minuter och sov sen i tolv timmar 🙂

I lördags låg jag i sängen och drog mig jättelänge, jag var helt tömd på energi efter lanseringen och behövde återhämta mig. Men sen vid tolv tog jag mig ut en sväng!

Det blev en kaffedejt med MarithButiken, som är Diplomats café. Otroligt vilken härlig dag det var i lördags, först supersoligt och sen vår-regn som doftade helt underbart.

Mysigt att träffa mitt hjärta också som jag inte sett sen Maggans bröllop. Som ni ser hade jag på mig skjortan från nya kollektionen och fick tre komplimanger för den! Blev SÅ GLAD!

Den är tyvärr slutsåld men kommer in i mitten på juni igen!

Sen gick jag hem för att jobba i två timmar och sova i en timme. När klockan slog fem gick vi upp till Amanda och Shoan för sista middagen i deras lägenhet! Efter fyra år som grannar lämnar de oss och flyttar till hus på Lidingö. Sorgligt såklart, men allt har sin tid och det är faktiskt positivt för oss att ha bästisar med barn som flyttar till hus. Då har vi mer lekyta när vi ses! Så får vi ta festmiddagar och drinkkvällar utan barn i vår lägenhet 😉

Helt galet att vi tre får barn i sommar, nästan samtidigt. Ren och skär lyx! Även Sofia & Carl flyttar till Lidingö i sommar så när bebisarna kommer blir det kompishäng där ute i trädgårdarna.

Vi åt Amandas kycklingrätt som har blivit en klassiker, jag brukar göra den hemma när vi får gäster ibland och den är riktigt smarrig.

Sen satt vi och snackade skit fram tills midnatt – perfekt lördag!

I söndags gjorde vi en favorit i repris på lördagen och drog oss i sängen ett tag innan vi gick upp och fixade med saker i lägenheten. När det blev lunchtid promenerade vi bort till dagens lunchdestination. Karlaplan är så fint på våren och sommaren med fontänen!

Jag hade på mig klänning från Michaela Forni for Soft Goat, skinnjacka från LXLS och loafers från Gucci.

Vi åt brunch med min familj på Paraden och fick höra allt om Timmy & Sofias förlovning. Ärligt talat – finns det något bättre med att leva än kärlek? Så jävlajävla fint.

När vi kom hem fotade jag ett samarbete till Instastories. Vi hade beställt hem tavlor från Desenio och till barnrummet valde vi två tavlor var. D valde denna – “Little man cave”, så jävla gullig haha. Hans rum känns verkligen som en liten koja så den passar perfekt!

  1. Hej Michaela! Jag undrar om det är din jeansjacka som ligger bredvid dig på bilden? 🙂 och var den är ifrån? Den ser ut att vara i den perfekta färgen samt oversized (?)
    Jag undrar också om du skulle vilja göra ett inlägg om fina vårjackor? Känns som att jag aldrig hittat/hittar den perfekta! Kappor, korta jackor m.m. spelar ingen roll, bara det är en snygg vårjacka 😉 som ändå är “stilren” och passar till allt.
    Du är bäst och en stor inspirationskälla för mig!

    KRAM

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi