Pink Mamma, Shangri-La och en helt otrolig utsikt

Hej och välkomna till min måndag i Paris! Vi började dagen med ännu en underbar frukost på The Peninsula Paris, där vi bodde.

Jag tog Egg benedict för det är min bästa frukosträtt.

Efter en lååång frukost, vila på vårt magiska rum och en skön dusch gjorde vi oss i ordning och checkade ut. Som ni vet bokar D alltid olika hotell på våra semestrar och så även denna gång! Glatt vinkade vi hej då till hotellet innan vi tog en taxi fem minuter bort till nästa.

Innan vi checkade ut fick vi den här nallen av hotellet till vår son :’) De sa att när vi kommer nästa gång, med honom, kan vi få hans namn ingraverat på nallen. Snacka om service i toppklass.

Efter att vi lämnat av väskorna tog vi oss ner till Avenue Montaigne för att spana i lyxbutiker. Dior har typ fem butiker på den här gatan och de är så otroligt pampiga.

Sen gick vi på Lafayette en sväng innan vi promenerade bort till Pink Mamma för lunch. Jag har ätit på systerkrogen Ober Mamma flera gånger och aldrig varit besviken!

Jag måste verkligen slå ett slag för ställen som har bra alkoholfria alternativ, fasen så tacksamt det är när man inte kan/vill dricka. Här hade de fem olika drinkar utan alkohol som alla lät riktigt goda. Jag tog en lemonad-historia som var helt perfekt!

Och en pasta med tomatsås på det. MUMS! Många hade tipsat oss om Pink Mamma och jag kan verkligen förstå varför. Så fina lokaler, god mat och riktigt prisvärt. Vill varna för en ordentlig kö dock så kom på “obekväma” tider om du vill ha bord!

Såhär ser en väldigt tillfreds person ut 🙂

Efter lunchen promenerade vi upp till Montmartre för att strosa omkring. Det var länge sen jag var där men Gud så mysigt det är där. Lätt att man blir bekväm när man reser till en stad regelbundet men man får inte glömma alla fantastiska områden som finns i Paris.

Jag hade på mig en klänning från Asos Maternity dagen till ära som jag tycker så mycket om!

Prisvärd också och så skön att ha på sig. Här (annonslänk) hittar ni den!

När vi inte orkade promenera mer tog vi en taxi tillbaka till vårt nya hotell – Shangri-La. D hade som vanligt varit ansvarig även över detta hotellval och när vi fick vårt rum tappade jag hakan.

Det här var utsikten från vår balkong på hotellrummet. Har ni sett något liknande?

Herregud alltså, lyckorus DELUXE!!! Kände mig så pirrig, glad, tacksam och kär i den här stunden. Fint att vi förevigade den ♥

Vi gick ner till spa:t för att vila upp oss inför kvällen och där hittade jag mig själv i senaste numret av Mama!

Och när kvällen kom gick vi ner till hotellets restaurang för att äta middag. Ett preggo-tips när man reser är att boka hotell med bra restaurang(er) så att man inte behöver ta sig iväg varje kväll. Bättre att vara aktiv på dagarna, det passar i alla fall mig mycket mer!

Vi åt en supersmarrig middag med god mat och givetvis dessert innan vi smög upp till rummet igen.

Är det ens lagligt att ha ett rum med den här utsikten? Förstå ni myset när vi tog på oss morgonrockarna, gick ut på balkongen i den svala kvällen och njöt av utsikten.

Önskar inget mer i livet än detta!!! Sov som en prinsessa den här natten.

  1. Ingen dålig hotellutsikt! Kul att ni tog er så pass långt upp i Montmartre också. Det är riktigt fint där bak vid den gatan som bilden är tagen (avenue Junot om jag inte misstar mig?). Särskilt kvarteret kring Lamarck-Coulaincourt. Vet inte om ni hamnade där men kan tipsa om det till nästa gång annars 🙂
    Jag är så glad att jag har en resa till Paris bokad för annars hade detta varit tortyr, haha!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi