Frågor med Forni

Hej,

Kan inte du tipsa om fina klänningar till sommaren samt de stundande sommarbröllopen? Gärna i lite budgetvariant då man inte är jättesugen på att lägga ned alltför stora pengar på en klänning som inte kommer att kunna bäras så många gånger igen. 🙂Kram!

Klart jag kan!

Först och främst kan du kolla in artikeln här (klick!) med massa tips. Sen sätter jag ihop ett kollage den här helgen eller nästa med fler tips. Och! Adoore har släppt sjukt fina klänningar som är perfekta för bröllop – spana in dom!!!

<3

Hej! Var ni över nåt till det andra hotellet Kani? Kikar på att åka till båda ställena och förstår det som att de ligger väldigt nära, att man kan åka en liten båttur för att käka på de andra restaurangerna. Vem var ni i kontakt med för bokningen, var det Clubmed direkt eller via nån resebyrå? Tack för bra blogg 🙂

Hej!

Vi bokade via Clubmed. De ligger nära och det går en båt mellan men jag tror att det är så att om du bor på Kani, kan du bara åka över till Finohlu en gång medan om du bor på Finohlu kan du åka över till Kani hur ofta du vill. Det beror på vad för typ av resa du ska iväg på men om ni är ett par som vill ha lugn och ro är Finohlu det bästa alternativet. Kani är mycket större, stökigare och så är det ganska mycket barnfamiljer som jag har förstått det. Perfekt om du vill ha lite mer stök! medan om du vill ha lite lugnare och ”lyxigare” så är Finohlu ett bättre alternativ.

Kram!

Hej! Angående din ryggsmärta så kanske tens kan hjälpa? Tens-apparat brukar man kunna få låna av sjukgymnast. Jag hade mycket ont då och då när jag var gravid, på olika ställen i ryggen. Kändes som nerver i kläm, jag kunde inte sitta och jobba längre stunder på jobbet utan fick stå en hel del. Tens lindrade så jag körde det på kvällarna och även i början när förlossningen drog igång. Superbra!

Tack för tipset – jag ska fråga min barnmorska! <3

Åhhh vilken mysig video!
Var är din fina tröja ifrån? Blev helt kär!!

Den är från Soft Goat, visst är den mysig!

Hej bästa Michaela! Jag har en fråga till frågor med Forni.. Den är kanske lite knasig men behöver pepp!
Jag har precis gått en grundkurs i yoga och det är det bästa jag någonsin gjort! Nu planerar jag att fortsätta med yoga och jag funderar även på att åka på ett yogaretreat i sommar. Jag är i en period i livet där jag känner mig ensam hela tiden och jag har en helt oplanerad semester än så länge. Nu till min fråga… KAN jag åka ensam? VÅGAR jag åka ensam? Jag, som nyfrälst yogi, är så osäker på om jag kommer orka spendera de där fem dagarna utan sällskap, om alla andra är där med någon. Ja som sagt, en liten konstig fråga men hade verkligen behövt lite pepp från någon mer erfaren utövare!

Kram!

Hej fina du

Alltså det är bara att åka! Mer än hälften av alla personer på de yogaretreats jag varit på har åkt själva. Ibland tror jag nästan att det är bättre att åka själv, för då kan man välja hur man vill interagera med andra människor på retreatet. Kanske vill man mest vara själv, eller hitta vänner att umgås med. Båda alternativen finns. Och alla är alltid sååå snälla på retreats, pratar med varandra och bjuder in till umgänge. Du kommer absolut inte ångra dig!

<3

Så fint! Vilken vecka var du i när du berättade om din graviditet? Tack för en bra blogg!

Jag gick ut med det offentligt i vecka 16! Tack gulli <3

Hej!
Så härligt ni verkar har det!
Kanske är det opassande till detta inlägg, men jag har inte kunnat släppa tanken och tänkte att jag likaväl kan kommentera. För 1,5 år sedan skrev du ett vackert inlägg om när du miste din morfar. Om saknaden, om att det är en annan typ av hjärtesorg och läker inte som andra sorger utan kan slå till helt oannonserat. Det var bland det ärligaste och mest spot on jag läst. Finns detta i tryck någonstans? Finns det publicerat i några av dina böcker? Om inte, och om du har tankar på fler böcker och skulle samla genuina texter – så ta gärna med det. Kanske kan det hjälpa andra som också är nya för den sorgen, för mig har det verkligen hjälpt att våga känna. Tack!

Hej fina

Den texten finns i min bok På andra sidan natten. Tack för varma ord, det är en text som betyder väldigt mycket för mig. Kram!

  1. Tens-apparater finns även på Clas ohlson och liknande – har en därifrån som funkar jättebra! 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi