Glass, söndagsmiddag och Lisa Ekdahl

I fredags mådde jag inte så bra så ni vet, hade gråtit halva dagen och kände mig helt urlakad när kvällen kom. Som tur är hade vi inga planer och kunde äta pizza, dricka läsk och titta på film hela kvällen.

Men innan middagen hade jag fått det här meddelandet som är det absolut finaste meddelandet jag har fått på hela året <3 Tänk att de hittade min kamera på en restaurang i Paris, jag kan fortfarande inte förstå det. Var helt säker på att den var borta för alltid. Tacksam är bara förnamnet <3 Det sjuka var att jag grät ännu mer efter att jag fått detta? Måste väl vara gravidhormonerna haha.

I lördags morse åt vi croissanter till frukost som fanns kvar från mitt event med NIVEA – win!

Efter frukosten åkte jag till Sickla Köpkvarter med mamma och pappa, vi shoppade sånt man behöver och åt club sandwish på Sovel.

När jag kom hem hade jag en favoritstund. Den där det är helg och eftermiddag och jag ligger nerbäddad i sängen med solen som skiner utanför och äter mellis. Det är mysigt tycker jag. Har haft så mycket jobb i helgen så jobbade några timmar men den här jobbstunden var 100% härlig bara.

På kvällen åt vi ärtpasta med en tomatsås som D lagade, mums.

Sen åt jag glass-strut framför Jurassic Park. Jag tänker alltid på morfar när jag äter strut, han brukade äta det på kvällarna på landet i sin fåtölj framför tv:n. Det är fint att man har minnen av personer när de inte finns kvar längre ♥

Ja ni ser ju, inte mycket action denna helg. Jag vaknade vid nio i söndags, drog mig till tio och sen gjorde jag gröt till frukost.

Jag jobbade typ hela söndagen också, förutom en yogapaus på eftermiddagen. Gud vad jag börjar sakna min vanliga yogakropp.

Men sen blev klockan äntligen fem och då hade jag dejt med mina bästa älsklingar! Jag gav Petra och Carro biljetter till Lisa Ekdahl i julklapp och nu var det äntligen dags. Vi alla tre älskar Lisa och extra mysigt att gå på söndagskonsert.

Men först middag på Ulla Winbladh som Carro bjöd på. Gulliga vänner man har! Vi deeptalkade om sånt man bär på och så åt jag livets köttbullar.

Sen var det äntligen dags för konsert och jag var så nöjd! Grymt härliga mellansnack och bara ens gamla favoritlåtar. Gick därifrån och kände att jag ska vara lite med Ekdahl i mitt liv.

  1. Har precis kollat på din senaste gravid vecka för vecka, satt kvar i tårar efter videon var slut. Så går jag in och läser det här!!!!! Kan vara PMS men nu gråter jag ännu mer – så glad för din skull och kameran <3

    1. Haha jag grät också när jag såg om den, usch vad ledsen jag var… tack <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi