WEEKLY PLANS

Äntligen ny vecka! Som ni vet hade jag några rätt tuffa dagar i förra veckan, men efter en helg av mys och vila så känner jag mig bättre i både kropp och knopp.

Vill ni veta något helt otroligt?

TIMMY OCH SOFIA HITTADE MIN KAMERA I PARIS!!!

Det är sant! På en av restaurangerna där vi var, gick de in och frågade och de hade hittat mina kamera! Vad är oddsen att min bror är där, att kameran är där, att ingen snott den, att restaurangen sparat den? Jag grät ännu mer i fredags kväll efter att jag fick den här goda nyheten, haha, jag är så tacksam att det inte är klokt.

Tack Timmy, Sofia och Universum <3

Såhär ser veckan ut!

Måndag: Pressfrukost för Bamford Baby på Diplomat. Sedan ska jag gästa Babykaos-podden med Julia & Jennifer! Lunch förtärs med min mormor, moster och mamma (hur mysigt en helt vanlig måndag?) och på eftermiddagen har vi team-möte.
Tisdag: Jobba hemifrån!
Onsdag: Jag ska till en naprapat på morgonen och sedan har jag en heldag på kontoret inbokat, förutom podden som spelas in på lunchen.
Torsdag: Pressfrukost för Custommade där vår moderedaktör Tess börjat jobba med deras PR – heja! Sedan har jag ett mötes-maraton hela dagen fram till fyra då vi ska till barnmorskan. Nu går vi varannan vecka eftersom det börjar närma sig – det är lika mysigt att gå dit varje gång tycker jag!
Fredag: Lanseringsfrukost för min kollektion för Soft Goat!!! PÅ FREDAG SLÄPPS DEN!!!

  1. Hej,

    Kan inte du tipsa om fina klänningar till sommaren samt de stundande sommarbröllopen? Gärna i lite budgetvariant då man inte är jättesugen på att lägga ned alltför stora pengar på en klänning som inte kommer att kunna bäras så många gånger igen. 🙂 Kram!

  2. MEN WOW, historian med kameran ger mig gåshud! Stort grattis till dig, så glad för din skull att du har fått tillbaka den <3

  3. Oh vilket glädjebesked!! Har hållit tummarna för att du ska återfå din kamera. Led med dig när jag läste inlägget om att den var försvunnen och önskade innerligt att den skulle hitta hem trots att jag inte känner dig. Har själv blivit bestulen på en kamera och det kändes som om något stulit en del av mig trots att det bara är en sak. Men det är en sak full med personliga minnen och det gör ont. Tror goda ting händer goda människor, och ibland visar det sig vara sant… som nu tex 😍

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi