På fredag släpps min kollektion för Soft Goat!

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Soft Goat

Sneak peek på ett av plaggen från kollektionen…

Eftersom det är en lång process att ta fram en kollektion så har jag inte vågat ge er något exakt datum för när den kommer lanseras. Men nu har vi fått hem allt till Sverige och jag kan stolt meddela att min Soft Goat-kollektion kommer att finnas i butik från och med nu på fredag den 10:e maj!!!

Det känns heeelt otroligt att den lanseras så snart samtidigt som jag är overkligt peppad eftersom vi har jobbat med den sen långt innan jag blev gravid (haha!). Det är fem pieces som kommer att släppas och hela kollektionen är tillverkad i obehandlat kashmir-garn. Det betyder att plaggen har samma nyans som kashmir-getterna själva har samt att färgerna kan variera lite i sina nyanser eftersom de är just obehandlade.

Jag är otroligt stolt över den här kollektionen och längtar tills ni får ta del av den på fredag. Håll utkik i mina kanaler under veckan för fler sneak peeks och info!

  1. Åh är så orimligt taggaf på det! Meeen fylls det på när det är slut eller är det begränsad upplaga? Får nämligen inte min första riktiga heltidslön förrän den 25te och vill ju shoppa Forni <3

    1. Det kommer fyllas på om det tar slut men vi har också beställt upp ganska stora volymer i första upplagan, just för att de inte ska ta slut! Det hände med mina Flattereds flera gånger och det är så tråkigt tycker jag. Så du kan shoppa lugnt den 25:e <3!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi