Bleker mitt hår med Maria Nilas veganska blekning

Samarbete med Maria Nila

Ni som tittade på vloggen från Helsingborg där jag besökte Maria Nilas fabrik fick ju en sneak peek på den här blekningen! Det är alltså Maria Nilas salongsblekning som du kan be om att få använda när du går till din frisör och bleker håret.

Det är så sjukt roligt att Maria Nila har släppt en salongs-blekning som är helt vegansk och cruelty-free av bästa kvalitet!

När jag var hos min frisör, Jennifer, för att färga håret sist så bad jag henne att använda Maria Nilas salongsblekning som äntligen hade kommit till salongen och kunde premiär-användas. Jag färgar utväxt och bleker håret var tredje månad hos frisören och målet är en lagom kall, ljus nyans som passar färgerna i mitt ansikte och inte blir för hårt mot min naturliga hårfärg (mörkbrun) för då blir utväxten för jobbig att ta hand om. Jennifer färgar istället utväxten precis så pass mycket att det inte ser galet ut när håret växer ut, men som ändå ger en ljus och blond nyans. Jag är så nöjd med den färgen jag har nu och älskar det ljusa!

Före

Anyway – såhär såg jag ut i håret innan vi påbörjade de tre timmarna i frisörstolen!

Jag har väldigt många hårstrån så det tar sin lilla tid att färga, men det är alltid värt det sen 🙂

Det finns två olika blekningsprocesser från Maria Nila:

– En silverblekning som innehåller violetta pigment och gör hårets ton kallare direkt
– En bayalageblekning som frisören använder om hon bleker med fri hand, alltså utan folie, och just den här har en speciellt framtagen formula som gör den väl anpassa för den här tekniken.

Gillar ni att gå till frisören? Jag är ju där i en halv arbetsdag varje gång så jag brukar förbereda mig och göra något riktigt mysigt av det. Jag har alltid med mig en fulladdad dator och sedan får jag kaffe och kaka av Jennifer som jag mumsar på (eller bubbel på fredagar!) medan jag varvar jobb på datorn och struntprat med Jennifer.

Man ser redan när det ska sköljas ut hur mycket blekare och fräschare håret har blivit av behandlingen!

Efter

Och såhär fint blev slutresultatet! Ett ljust, naturligt resultat som passar perfekt till min hudton. Jag är så nöjd! Det känns extra bra att blekningen är just vegansk och cruelty-free.

Jag fick med mig en silvershot från Maria Nila hem som jag kan använda sen för att fräscha upp blekningen hemma. Alla som bleker håret på salong med Maria Nilas blekning får med sig en silvershot hem! Ett tips är alltså att fråga om denna blekning när du ska till din frisör, så har du en blekning som håller längre i och med att du får med dig silvershoten hem sen som du kan använda efter några veckor.

I samarbete med Maria Nila

  1. Varje gång jag går in på din blogg stängs min musik av på spotify! Är det nån som har samma problem och vad ska man göra åt det 😅

    1. Oj vad konstigt! Var tvungen att prova och det händer inte mig. Hoppas någon annan har ett bättre svar😅

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi