Frukost hemma hos mig med NIVEA

Samarbete med NIVEA

I torsdags fick jag en välbehövlig paus från mina jobbiga dagar, för då hade jag bjudit över en liten skara branschkompisar på frukost tillsammans med NIVEA!

Jag och Sarah Grundén frontar NIVEA’s kampanj Loved by make up artists för andra året i rad där vi fokuserar på deras micellAIR-produkter och visar upp dem i våra olika kanaler på ett personligt sätt. Det är världens roligaste jobb och just mixen mellan mig och Sarah är perfekt!

Hon är proffset som lär mig (och alla andra) hur man tar hand om sin hud på olika sätt med allt ifrån smink-knep till rengöring.

Som gravid har jag ungefär 0% lust att lägga tid på min kropp och hud eftersom jag är tung och trött, därför har jag blivit fullständigt besatt av micellAIR-wipsen och vattnet som jag använder morgon och kväll. På så sätt behöver jag inte lägga mer än några sekunder på att göra rent huden från smink.

NIVEA har även en svart serie, micellAIR EXPERT, som är ännu mer effektiv mot smink! Dessa produkter är ren magi när man har lagt på lite tyngre make up, dessutom tar den bort vattenfast smink i ett svep. Perfekt t.ex. när man ska ut eller när jag var på Maggans bröllop!

Vid halv nio kom mina gäster i form av vuxna, bebisar och hundar i mängder. Här är Lollo (kreativ chef på FORNI) och Alva (Sarahs dotter!).

Nämen – vad är det här för gullig liten gäst! Moon!

Med mamma Jossan såklart. Älskar Jossans energi ♥

Amanda kom förbi med bebis i magen och Vienna i knät – lika bra att öva upp bebis-hållandet inför barn nummer två som kommer i augusti <3!

Såklart var även mamma Danni på plats. Bebisgos till frukost = life. Båda Alva och Vienna är de gulligaste bebisarna i mannaminne, så otroligt glada och lättsamma. En ren lyx att hänga med dem!

Så mysigt med 12 tjejer som sprider ut sig i ens kök och vardagsrum, dricker morgonkaffe och pratar om livet. Här ser ni team FORNI + tjejerna från Prat PR som vi jobbar med.

Till frukost hade vi beställt mat från Pom & Flora. Det blev avokadomackor med pocherat ägg, fruktsallad med kokosgrädde, acaibowls, boostande juice och kaffe.

Jossan och Petra!

Hur gulligt är inte det här haha, två kompisar som leker med NIVEA-produkter i soffan. Puck och Moon är i samma size så de lekte non stop hela morgonen!

Älskade Linn och Mathilda!

Karolina från NIVEA kom för att prata lite om varumärket och dess historia. Lyllos NIVEA som har en så härlig spokes person för varumärket! Man blir liksom ännu mer kär i det efter att hon berättat om NIVEA.

Sarah gav expert-tips på plats under morgonen, jag lär mig alltid något nytt av henne. Denna morgon lärde jag mig att det är jätteviktigt att ta bort produkter med SPF innan man går och lägger sig då det är under natten huden ska få tid att återuppbygga sig själv.

Nu i efterhand var det så skönt att jag fick den här stunden med alla tjejer för annars hade jag aldrig orkat med allt annat jobbigt som varit under veckan. Jag får verkligen energi av att umgås med fina vänner, gärna såhär i lite mindre konstellationer och hemma-miljö. Perfekt när jag är gravid.

Snart har jag en sån här :’)

Tusen tack till NIVEA och alla underbara tjejer som kom ♥

Om ni är nyfikna på NIVEAs micellAIR-serier, både den vanliga och expert-serien, så kan ni läsa mer om produkterna här (klick!). De säljs i stort sett överallt och ligger riktigt bra i pris, vilket gör att NIVEA är tillgängligt för alla. Vem mer förutom jag växte upp med den blåa NIVEA-burken hemma i badrumsskåpet?

I samarbete med NIVEA

  1. Hur blir man bjuden på sådana här event? Måste man var personlig kompis med er? Verkar ofta som det är samma människor som är på varandras event, bara ett konstaterande 🙂

    1. Hej Anna!

      Ja, det stämmer. När jag arrangerar den här typen av mindre events så bjuder jag bransch-kollegor som även är vänner. Alla samarbetspartners har olika krav på vad de vill få ut av ett event, men som i det här fallet var målet att bjuda en liten skara vänner som också är influencers, som vill komma och lära sig mer om varumärket NIVEA. Men även att vi ska få fint innehåll till de nedslag som jag gör i mina kanaler och det som NIVEA sprider i sina kanaler! För att bli bjuden så krävs det oftast att du ska jobba med press på något sätt (kan vara för en tidning, att du driver ett stort instagram-konto eller har en blogg som nishar sig inom det området som varumärket som håller i eventet fokuserar på). Sedan brukar det vara vanligt att bjuda de man har en god relation till, speciellt när man jobbar som influencer då ens jobb utgår ifrån en själv som privatperson på något sätt.

      Kram!

  2. Är en äkta hudvårdsjunkie och är väldigt kräsen med mina produkter. Köper mest från ganska dyra märken. Men när det gäller nattkräm finns inget som slår Niveas nattkräm, den överger jag nog aldrig haha

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi