Hemma

God kväll mysisar,

Nu är jag hemma igen efter många timmar på sjukhuset. Det är ingen fara med mig och jag kan slappna av – så skönt! Jag fick vara kvar extra länge eftersom jag hade förhöjda vita blodkroppar, så de ville vara noggranna med alla tester. Jag säger det igen – gud vad jag uppskattar sjukvården och hur de tar en på allvar. Efter en röntgen visade det sig att en ven krånglade lite vilket var anledningen till smärtan och botemedlet är vila, så det ska jag göra mer av framöver. Träning är bara bra – men att inte överanstränga kroppen till vardags var rekommendationen och den ska jag ta till mig. Nu blir det ett lugnare tempo fram tills midsommar då jag trappar ner ordentligt i ett par månader när bebisen kommer.

Det är lite tufft att vara själv på sjukhus i så många timmar, samtidigt ville jag inte ha något sällskap eftersom jag tänkte att det ändå var skönare att vara själv. Dessutom hoppades jag på att få snabbare hjälp om jag var ensam än i sällskap hehe…

Nu har jag precis krupit ner i soffan, här ska jag ligga resten av kvällen och bara mysa. Imorgon är jag tillbaka som vanligt i bloggis med massa inlägg. Har sååå mycket från Paris att visa! Längtar efter att göra det. Men först – myskväll!

Puss!

Hoppas att du är jävligt gullig, du som bor där inne, för det är inte helt lätt att bära på dig haha <3!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi