WEEKLY PLANS

Hej mina små gullungar,

Hur mår ni?

Jag är hemma från Paris och fylld av känslor. HerreGUD vilken ljuvlig resa, men mer om den sen. Jag har fotat massor så jag tänkte att ni ska få följa med på dagarna såhär i efterhand. Kommer leva på den här resan länge och ska tänka på den när bebisen skriker och jag inte sovit på en månad haha. På hur härligt det var men också på hur mycket vi längtar efter dig.

Jag kastas direkt tillbaka till jobbstressen idag. Trodde faktiskt att det skulle vara lite lugnare nu när jag var borta med tanke på valborg men jag har varit borta lör-ons och min inkorg är överfylld, sms och telefonsamtal har varit non stop och det är kaos, haha. Så kul när man tror att man åker under bra dagar och sen visar det sig att man har hur mycket jobb som helst. Jag får ta tag i allt ikväll!

Den här veckan är superkort och ser ut såhär:

Onsdag: Jag ska podda, äta brunch hos Sam & Emma och sen ska vi på hockey och se Sverige-Ryssland! Så roligt! Vår kompis Markus spelar så honom ska vi heja på. Ikväll blir det jobbrace deluxe och tunnbrödsrulle till middag.
Torsdag: Startar dagen med ett litet frukostevent hemma hos mig med NIVEA. Så mysigt med hemma-event, jag brukar ha max ett om året så det ska bli jättehärligt. Har bjudit in ett gäng favorittjejer så ska vi djupdyka ner i hudvård. Sedan har vi internmöten hela dagen om olika projekt samt möte med ett jätteroligt babyföretag. Fullspäckad dag!
Fredag: Träna Megaformer på morgonen och sedan en heldag på kontoret, var hundra år sen jag hade det så det ska jag njuta av – jag älskar mitt kontor!

  1. Hej bästa Michaela! Jag har en fråga till frågor med Forni.. Den är kanske lite knasig men behöver pepp!
    Jag har precis gått en grundkurs i yoga och det är det bästa jag någonsin gjort! Nu planerar jag att fortsätta med yoga och jag funderar även på att åka på ett yogaretreat i sommar. Jag är i en period i livet där jag känner mig ensam hela tiden och jag har en helt oplanerad semester än så länge. Nu till min fråga… KAN jag åka ensam? VÅGAR jag åka ensam? Jag, som nyfrälst yogi, är så osäker på om jag kommer orka spendera de där fem dagarna utan sällskap, om alla andra är där med någon. Ja som sagt, en liten konstig fråga men hade verkligen behövt lite pepp från någon mer erfaren utövare!

    Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi