Vårkjolar och klädtankar

Inlägget innehåller annonslänkar

bildkälla: 1 & 2
röd kjol, mönstrad kjol

bildkälla: 1 & 2
rosa kjol, zebrakjol


Bildkälla: 1 & 2
grön kjol, beige kjol

God morgon!

Eftersom SAS strejkar blev det lite strul med våra flyg, men nu har vi löst det så att vi åker med ett annat flygbolag några timmar senare än beräknat. Det blev en slant dyrare och så missar vi vår lunchbokning men jag är så taggad på Paris så det får bli vad det blir.

Igår skulle jag packa och insåg som jag tidigare nämnt att garderoben är kraftigt minskad (inte så konstigt med den här jättemagen). Tur att jag har min nya klänning från Boob, den blir perfekt på resan och sedan har jag en handfull till som åker med i väskan. Ett par sköna tights och två t-shirtar (också från Boob) när jag vill vara bekväm och så finklänningar när det är dags att klä upp sig. Något jag verkligen önskar att jag hade haft till mina t-shirts är dock lite fina kjolar! Jag har inga kjolar alls hemma.

Ovan ser ni sådana jag gärna hade haft både med magen och utan.

Nåväl, nu ska jag lägga ner det sista i packningen och sen rör vi oss mot Arlanda. Puss!

  1. Lyssnade på er podd och håller SÅ MED OM gångvett!! Måste pratas mer om detta. Bor också i stan och går mycket och gärna men FÅR PANIK på människor.

    En punkt jag tänkte på är människor som stannar mitt i gatan? Typ går på gatan och strosar/tittar, alternativ tittar i mobilen (ännu mer panik) och sedan ser något eller av olika anledningar bara stannar mitt i vägen så att man bakom nästan studsar in i dem. Gahhh känner frustrationen haha.

    Tack för en bra podd och blogg <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi