Pannkakor, genibarn och världens bästa kompisar

I söndags gjorde jag bananpannkakor till frukost. Vem mer äter pannkakor en dag i veckan till frukost? Och ni som gör det, äter ni vanliga eller bananpannkisar? Jag älskar bananpannkakor!

Efter frukosten la jag mig på balkongen en stund och när det blev för varmt flyttade jag till sängen istället där jag kollade på Gravid Vecka för Vecka. Ni har inte missat mitt premiäravsnitt va?

Sen gjorde jag i ordning mig men la mig i sängen igen eftersom D hade någon match som han skulle kolla klart på… älskar inte när livet styrs utifrån sport hehe.

Och sen åkte vi hem till Babaks föräldrar på släktträff! Det var så roligt att hänga med Danni som precis fått Vienna men också Tarane, Babaks syster, som är gravid i v. 36. Helt otroligt med tre små bebisar som kommer inom samma halvår i släkten. Första gänget dessutom! Oj så bortskämda de kommer bli (redan är, hehe).

Jag glömde att ta några bilder, men det var en supermysig kväll med god mat och laktosfria semlor (heaven!). Vi gick även VÄRLDENS gulligaste lilla set till bebisen av Tarane, jag ska nog filma alla små kläder vi har hittills till gullisen till Vecka för vecka, kan vara kul att se tänker jag!

Så blev det måndag och jag tog mig ut i solen i exakt samma klänning som dagen innan. När man är gravid får man ha på sig samma kläder hundra dagar i rad om man känner för det, för det är inte alltid lätt att hitta något man känner sig fin i.

Jag hade bokat in brunchdejt med MargauxPom & Flora. Bästa dejten där vi kunde prata ikapp om bröllopet och bebisar och skitsnack och allt sånt man pratar om med sin kompis.

Petra kom och så gick vi hem till Maggis för att kolla på nya lägenheten.

Arnold var på sitt bästa humör. Jag kanske är partisk men han är värsta genibarnet? Kan hela alfabetet och är inte ens två år haha! En sån ljuvlig liten person dessutom, Margaux och Jacob har verkligen gjort ett fint jobb med den där lilla människan. Så snäll, artig, glad, nyfiken och mysig.

Jag och Petra promenerade vidare i solen och var inte redo att gå hem än, så vi tog en sen lunch på Diplomats uteservering. Egg Florentine för mig!

Vi hade en lista på 762947 punkter vi behövde prata igenom. Kände mig ett ton lättare när vi hade pratat klart. Vet inte vad jag skulle göra utan mina vänner ibland.

På kvällen lagade D sin världsbästa köttfärssås och jag kände mig som rikast i världen, som har så jävla fina vänner och pojkvän. Behöver ingenting mer i livet <333

  1. Du är så fin! Jag skulle vilja ha lite gravidstil tips i bloggen el i vecka för vecka, tycker det är extremt svårt att klä sig snyggt och bekvämt som gravid!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi