Fredag & Paris

God morgon (eller okej lunch, haha) mina bästa gullisar!

Hur mår ni?

Jag har en riktigt fin morgon faktiskt. Den här veckan har varit riktigt hetsig på jobbfronten men idag har jag, för första gången på hela veckan, flera timmar vid datorn. Min att göra lista är milslång men jag hoppas på att ha prickat av de viktigaste punkterna innan jag går på helg!

Igår kväll satt jag och jobbade till 22.30 när D kom hem men fastnade hela tiden på massa småpill. Kan ni också bli så i ert jobb ibland? Att ni glömmer bort effektiviteten och fastnar i att pilla i en presentation, flytta omkring grejer i en text eller vad det nu kan vara. Jag tror det är välbehövligt att ge olika projekt tid, men det är också farligt för man blir lite blind. Jag är inte alltid säker på att det blir bättre när man lägger för mycket tid på projekt.

Well well, gjort är gjort och snart är det helg = PARIS! Romantik! Afternoon tea! Promenader! Shopping! Långluncher! Aaaah jag ska verkligen NJUTA den här helgen, den sista resan när vi bara är två i vår familj, känns heeelt sjukt.

Ha en ljuvlig fredag så hörs vi lite senare <3!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi