Tips: magiska kläder under graviditet & amning!

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Boob Design

Längst ner i det här inlägget kommer en rabattkod på Boob’s webshop – missa inte den!

När jag gick ut med min graviditet skrev jag ett inlägg om kläder under graviditeten och bad om lite råd från er som varit gravida. I det inlägget var det flera som tipsade om Boob Design så jag gick och köpte ett par tights därifrån, och sen var jag S Å L D.

Så jag mejlade Boob Design för att fråga om de ville göra något tillsammans och de sa ja – hurray! De bjöd in mig till deras showroom och kontor på Söder och på plats gick de igenom hela varumärkets stomme, vad de brinner för, hur de jobbar och deras enorma hållbarhetstänk som genomsyrar hela varumärket. Jag blev väldigt imponerad, och som sista punkt på min eftermiddag hos dem fick jag välja ut mina favoritplagg att testa och sedan skriva om i bloggen.

Så här är det alltså, mina favoriter från Boob Design!

Ovan ser ni Coco Dress i färgen “Olive Leaf” som är helt sjukt smickrande på gravidkroppen. Det bästa är att den här klänningen – och ALLA plagg från Boob Design – har inbyggda gömmor i plaggen för att du enkelt ska kunna plocka fram brösten när du behöver amma.

Deras gravidplagg är alltså även amningsplagg, vilket förlänger användningsområdet oerhört. Eftersom amnings-gömmorna är just gömda och materialet är stretch, så funkar de även långt efter graviditeten. På deras kontor såg jag flera icke-gravida som bar deras plagg – så smart ju!

Här är det – mina tights och min t-shirt som jag fullständigt lever i för tillfället. Om ni klickar på länken till t-shirten ser ni hur smart de byggt in gömmorna för amning, dessutom är den tillverkad i mjukaste, och hållbara materialet lyocell som inte sitter åt någonstans. Tightsen är perfekt mjuka och var de som fick mig på fall från första början. Jag förstår inte ens hur det är möjligt att göra så sköna tights, haha?!

Den här jumpsuiten finns i både svart och mörkgrönt och är fasiken ett superplagg när man är gravid. Jag har använt den sååå mycket senaste veckorna både till klackar när jag vill vara lite finare, eller till sneakers när jag vill vara bekväm. Den framhäver magen så gulligt också tycker jag!

Även det här randiga linnet har varit välanvänt under skinnjackan nu när det blivit varmare, och byxorna vill jag slå ett slag för! Jag såg dem första gången på Kenza och hon var så fin i sina, så de ville jag verkligen ha. Det är de perfekta vardagsbyxorna – håller magen på plats, slutar vid anklarna och är lite utsvängda vilket är smickrande för silhuetten.

Men okej, nu till det viktiga. Rabattkoden som jag har fixat åt er!
Ange denna kod i kassan: MICHAELABOOB20 så får du 20% rabatt! Koden gäller på alla fullprisvaror i Boob’s webshop (boobdesign.com) fr.o.m 25 april t.o.m. 31 maj.

Ett tips när ni shoppar är att gå upp en storlek om ni har gått upp i vikt, jag har storlek M i mina plagg förutom tightsen där min vanliga storlek (S) funkade bra.

För dig som vill göra ett bra miljöval så är det omöjligt att gå fel. Hela kollektionen är tillverkad av hållbara material som ekologisk bomull, lyocell och återvunnen polyamid!

  1. Jag ÄLSKAR boobs kläder, så snygga och bekväma. Använder ett par gravidbyxor dagligen trots att jag inte varit gravid på länge 😀

  2. Vad magen har vuxit?! Helt galet. Verkar vara sån otrolig kvalité på Boobs kläder. Kommer lätt att spana in deras sortiment när det är dags för mig. Ha en fantastisk helg <3

  3. Vad fin du är! Och vilken fantastisk jumpsuit. Älskar att den inte ser ut som ett typiskt “gravidplagg”

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi