Balkongstädning, glass och påskmiddag

Hej lilla påskhelgen och långfredag!

Såhär såg jag ut i fredags när vi var lediga och hade absolut inga planer. Så skönt men vi vaknade också upp och bara… jaha, vad ska vi göra idag då?

Efter en stunds solande på balkongen bestämde vi oss för att ta tag i sånt vi inte orkat ta tag i.

Vi tog oss till Barkaby där vi började med ett varv i deras outlet. D hittade ett par jeans som satt PERFEKT inne på Acne och sen tog vi ett varv i en babybutik följt av IKEA där vi köpte sånt vi behövt länge men inte orkat åka till IKEA och köpa, haha. Så sjukt skönt att åka hem med känslan av att man “bockat av” saker.

När vi kom hem städade jag balkongen och tog fram alla blommor & växter vi hade köpt!

Och på kvällen lagade D torsk med tomat & oliver, sparris, kokt potatis och dillsås. Mycket gott!

Söndagen började med sol och läsning på balkongen. Just nu läser jag “Vattnet går”, jag älskar att läsa gravidböcker!

Och till brunch blev det huevos rancheros som är D’s brunchspecial.

På eftermiddagen tog vi en promenad, slängde skräp och så handlade jag ingredienser till mitt glass-samarbete som kom upp på Instagram i tisdags!

Sen blev det middagstid och dags att åka till Hammarby Sjöstad!

Där det vankades påskmiddag hos mina föräldrar.

Gubbröra och ägghalvor till förrätt, ändå påsk ju.

Och lamm, potatisgratäng & sallad till varmrätt. Sen hade mamma gjorde en påsktårta med små marsipankycklingar på, mums mums mums.

Vid elva körde jag hem, så jäkla najs att inte dricka vin och kunna köra hem ändå.

Nu måste jag springa iväg på möte, vi får titta på söndagen och måndagen lite senare. Puss!

  1. Hej!

    Jag skrev fråga till Fråga Forni förut angående bröllop och nu har jag en undran till : hur är det att inte kunna dricka alkohol vid tillställningar, att inte kunna ta ett glad vin i solen eller ett glas vin hemma en under en myskväll? Jag har alltid gillat att dricka (mängd beroende på tillfälle såklart). Av vad jag har läst i bloggen så dricker jag på samma sätt som du har gjort ungefär. Saknar du det? Jag skulle så klart inte ha några problem att avstå för något så fantastiskt som ett barn men samtidigt är ju alkohol ofta en stor del av umgänget med vänner och familj som dessutom aldrig kommer att bli som förr igen när barnet har kommit. Det vore så hjälpsamt och intressant att höra hur du upplever det, positivt och negativt? Hur tänker du med alkohol efter att er lilla son är född och under hans uppväxt?
    Jag skulle vara SÅ tacksam för svar!😇

    Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi