Min graviditet: Vecka 28

Ryggproblem, skagen-cravings och bebisens chans till överlevnad i vecka 28.

Läs uppdateringen om veckan här (klick!)

♥!

 1. Jag känner att jag står inför typ det svåraste valet i livet, och känns så svårt att fatta ett beslut med så många osäkerhetsfaktorer. Jag är ett år inne i studierna på ett av världens bästa universitet utomlands men känner att jag inte trivs särkilt bra. Jag har rätt mycket vänner men känner inte att jag hittar så många likasinnande och de där riktigt riktigt nära vännerna. En del av mig vill hoppa av och börja plugga i Sverige, men samtidigt finns det ju inga garantier för hur det blir. Dessutom vet jag att kvalitén på utbilningen kommer minska och jag är rädd att jag ska ångra mig när mina karriärsmöjligheter kanske begränsas. Vill tro att nästa år blir bättre med annan boendesituation osv men vet iallfall att jag inte pallar två år till som det första. Hur fan tänker man kring såhär stora beslut? Kram från en utlandssvensk

 2. Hej Michela och tack för den härligaste bloggen och GRATTIS till bebisen!

  Jag har en fråga till Frågor med Forna som jag hoppas att du kan svara på eftersom du har så bra koll på kläder, vänskap och har varit på så många bröllop. Min kille friade nyligen till mig och det var verkligen mitt livs mest betydelesefulla och finaste dag❤️

  Men nu kommer ju allt planerande och vi är minst sagt kost. Var letar man brudklänning utan att det drar iväg på typ 50 000 kr? Sen är jag orolig för det här med svensexa och möhippa. Vi har många ytligare vänner men de vi umgås mest med är våra syskon och familjer. Det låter kanske tråkigt men till vardags har vi fullt upp med jobb (och fantastiska kollegor), renoverar en stor lägenhet och har hund så vi har liksom inte så mycket tid över för att träffa kompisar. Dessutom är de kompisar vi har våra gemensamma efter flera år tillsammans. Vi båda (främst min kille) är oroliga över att det liksom inte skulle bli någon svensexa eller möhippa eller att någon av oss skulle bli besviken medan den andra kanske får sitt livs helg. Vi har pratat lite smått om att man kanske kunde göra något tillsammans, alternativt göra skilda saker på dagen och sen mötas upp för middag och fest. Gör folk sånt? Är det tråkigt?

  Hoppas att du har lust att svara💕

 3. Har också gått loss på skagen 💖💖💖 Jag äter räkor i vanliga fall men det har aldrig varit någon storfavorit och nu är en perfekt skagen så galet gott. Har inte förrän nu ens tänkt på att det varit ett craving under ganska lång tid medan annan mat kommit och gått 😄

  Hoppas ryggen blir bättre, kram!

  1. Haha, jag gjorde exakt likadant. Tänkte inte på det först men sen slog det mig… det här är ju en craving? Men sämre cravings kan man ha så jag äter skagen och njuter. Puss!

 4. Hej Michaela! Grattis till graviditeten! 💕
  Jag har för mig att du skrev i ett tidigare inlägg om att du köpt stödstrumpor nu under graviditeten. Jag är själv gravid och i behov av stödstrumpor och undrar om du har tips på bra stödstrumpor nu när det blir varmare väder och hur man lättast använder det till vår-/sommarkläder?

 5. Såg i ett tidigare inlägg att du ville ha tips på pojknamn och jag tänkte på Rio (tror det funkar både på pojkar och flickor). Nu kanske det inte uppfyller alla era krav men ränker att det iaf passar internationellt 🙂 Kanske någon redan tipsat om det 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi