Hej då-frukost, påsklunch och date night

Hej torsdag och första dagen på påskledigheten! Men innan ledigt var det massa jobb på schemat. Såhär sur var jag när jag tog mig ut, hade så jääävla ont i ryggen och var nära på att bara ge upp. Men kämpade mig iväg som tur var!

Mitt första stopp för dagen var på Fabrique där jag hade en frukostdejt inbokad.

Med Emma som ska flytta till New York! ÄLSKAR när ens vänner uppfyller sina drömmar. Så kul att flytta till NYC på obestämd tid.

Efter en lång inspelning på nästan fyra timmar, sprang jag bort till Riche och åt lunch med Vanessa och William. Gud så trevligt det var då. Vi pratade om att ta sig igenom riktigt tuffa perioder, att bli hårdhudad med åren och att våga släppa in människor.

Sen var jag hos osteopaten som ni ju vet, jobbade någon timme till och när D kom hem tog vi oss ut för date night. På vägen till restaurangen tittade vi in på en liten gata och hittade Viktor och Theo. Dom skulle till Åre men vi hann med lite bröllopssnack innan de hoppade in i bilen.

Till slut kom vi fram till vår destination, som var restaurang Nabo där vi hade bokat bord.

Herregud så mysigt det var med date night, det är lätt hänt att man håller sig till hemmamyset som gravida men så fort vi kommer ut går våra munnar i ett (vi pratar iof sjukt mycket hemma också, haha).

Så åt vi massa god mat, bland annat kammussla och torsk till förrätt och sedan åt jag råraka med älgskav, lingon och bränd grädde till varmrätt – MUMS! Sjukt trevlig service också, samt lugnt i lokalen, vilket gjorde kvällen till en 10-poängare. Somnade lycklig trots ont i ryggen.

 1. Hej! Vilken härlig dag!
  Är själv nyss hemkommen från fyra år i New York så vet hur pirrigt det känns precis innan. Lyx att kunna hälsa på där snart.

  Passar på att skriva om en helt annan grej. Jag tar just nu min kandidatexamen vid Stockholms universitet och håller på att titta på vad man tycker kring olika sorters blogginlägg. Om du som läser Michaelas blogg har lust och möjlighet skulle jag bli jätteglad om du ville svara på den. Det tar max fem minuter och består av att läsa en bloggtext och sedan svara på sex frågor. Tanken är att resultatet ska hjälpa influencers och göra branschen ännu bättre.

  https://forms.gle/QeyPLkZDKALoLUvZ9

  Tusen tack på förhand!
  /Mia

 2. Hej Michaela!

  Jag undrar hur du lyckas planera din tid under dina mest hektiska dagar? Blir du ofta sen till nästa lunchdejt eller fotografering? Är det svårt att säga till sin kompis att – nej nu måste jag gå för jag ska vidare på nästa kompisträff? Skulle du kalla dig för en tidsoptimist eller tidspessimist?

  En liten fundering med en gnutta fascination… jag lyckas aldrig hålla tider.

 3. Hej! Så mysigt med date nights! Det gör mig pepp på att själv ta tag i sånt i mitt förhållande. Något jag och min kille däremot har lite problem med ibland är just snacket. Känns som att allt redan är sagt… Hur gör ni för att fortfarande ha levande konversationer? Vad pratar ni gärna om? Hade varit så kul att få veta eller kanske att få lite tips.

  Tack för en fin blogg <3

 4. Älskar att du många gånger delar med dig om samtalsämnen du haft under kompisdejter! Jag blir både inspirerad men tycker också det är kul då det känns som att du delar med dig så otroligt av dig själv och det du och dina prioriterar/värdesätter i livet. Brukar aldrig kommentera men blivit så fylld med energi och värme det senaste från dina uppdateringar (även din live på insta) om ditt liv med allt det innebär, så kunde inte hålla mig längre. Väldigt roligt att få följa dig än idag, typ 10 år och still going strong! Kram!!

  1. Men GUD vad glad jag blir, tack tack tack! Jag försöker vara bjussig i mina kanaler och bygga en relation mellan mig och er, för det är så jag tycker om att följa andra. Det gör mig så glad att det går hem och uppskattas. Massa kramar <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi