WEEKLY PLANS

Hello gullisar,

Ny vecka men fortfarande påskledigt! Att vara cityråtta under långhelger är faktiskt inte optimalt. Jag hade gjort vad som helst för ett lantställe under helger som dessa. Nu var vi som vanligt generöst utbjudna till Linn och Mattias, men de dagar som funkade för dem krockade för oss så vi fick inte till det tyvärr. Men det hade varit mysigt att ha något att åka ut till när man kan och har tid, mellan påskmiddagar och släktträffar.

En vacker dag!

Jag har försökt att inte vara stressad över att inte “göra tillräckligt” nu under ledigheten. Det är så typiskt mig att känna att jag måste maxa ledigheter och tid i solen om möjlighet finns, istället för att bara koppla av och njuta. Jag får anstränga mig för att faktiskt luta mig tillbaka och göra ingenting. Speciellt när jag vet att jag VERKLIGEN behöver vila för att orka med allt jobb.

Får ni också stresspåslag av ledigheter ibland?

Nog om det, nu tittar vi på veckan!

Måndag: Leeeedigt, eventuellt en dejt med Margaux men annars oplanerad.
Tisdag: Frukostevent med FORNI och Hermine Hold där vi har bjudit in er läsare. Biljetterna tog slut på mindre än en timme (!) – mer event framöver alltså! Sen har jag möte med Soft Goat om lanseringen, lunchmöte med Lavazza och så två internmöten. Får blogga och rensa mejlen på kvällen…
Onsdag: Heldag på kontoret. Möte hos Patriksson Communication på eftermiddagen och så ska jag göra en intervju med Kenza till FORNI! Vad är ni nyfikna på om Kenza? Kom gärna med inputs på vad ni skulle vilja veta!
Torsdag: Fixa ögonfransarna, sen har jag en kaffeutbildning med Lavazza hela dagen. På eftermiddagen ska vi till barnmorskan och sen ska jag fota ett samarbete.
Fredag: Podda! Hänga på kontoret! Och gå på ett event med Elizabeth Arden. Efter jobbet tar jag efterlängtad aw med Steffi <3


Foto

  1. dina veckoplaneringar får mig att längta efter veckodagarna trots att jag egentligen inte har lika mycket att längta till. kanske mest för att jag har en tendens att endast längta efter helgen. men nu ska bli ändring på det, ha en fin vecka. kram

  2. Jag har varit likadan med ledighet och semester, att jag måste maxa och hitta på så mycket. Min kille har tyckte det varit jobbigt att jag varit så ivrig att komma iväg och blivit irriterad när han velat slappa, men sen efter en period med mycket jobb insåg jag att vara ledig faktiskt ibland ska vara att man gör ingenting. Brukar se till att ha saker planerade på lördagar, och sen ingenting på söndagar. Kanske ser till att ha ingredienser till att baka något om jag får tråkigt, sen brukar jag sy ibland, så har lite tyg hemma så jag kan göra det om söndagen blir alltför tråkig… 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi