Sno stilen från förra årets vårlooks

Inlägget innehåller annonslänkar

skjorta, klackar, jeans, solglasögon, handväska, klocka

väska, klänning, solglasögon, örhängen, sandaler

Jippiii – nu är våren här! Snacka om att våren kom lägligt med påsken. Vi har hängt på balkongen hela helgen, jag har varit barbent och när vi har varit ute har båda tagit av sig jackan för den har varit för varm. Drömmen!

Här kommer två vårlooks från förra året som jag verkligen gillade, och inspiration på hur man kan kopiera dem. I veckan tänkte jag prova igenom alla mina klänningar och se vilka jag kan ha även denna säsong, jag tror faktiskt att det är ett gäng vilket är så skönt! Alla omlott-klänningar och A-linjeformade fungerar utmärkt tror jag, yes!

Hoppas ni har en fin sista dag på ledigheten, jag tänkte sätta mig och påbörja inläggen med alla bilder från helgen som varit. Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi