Premiär: Gravid vecka för vecka

Iiih så glad över att vara med i Gravid vecka för vecka som jag själv har följt hur mycket som helst! Flera av mina branschkompisar har varit med genom åren och jag blev så glad när jag fick frågan. Just nu följer jag Vera (och Tom) på kanalen, de är så gulliga och jag älskar deras vloggar.

Varje söndag kommer alltså ett nytt avsnitt upp med mig! Det ska bli kul att göra mer rörligt, jag gör ju inte så mycket rörligt på egen hand så det här känns som en perfekt grej för mig. Så roligt att ha sparat alla tankar och händelser genom graviditeten också. Här kan ni prenumerera!

  1. Så mysig video! Grattis <3 Skulle du vilja göra en video om det var lätt/svårt att bli med barn? Har läst lite om det i din bok och i bloggen, men hade varit intressant med ett djupdyk i ämnet om du känner för det 🙂 Glad påsk!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi