Klänningsalternativ, beauty-middag och världens skönaste tights

Hej mina hjärtan,

Här kommer 15 bilder (eller så, orkar tyvärr inte räkna hehe) från de senaste veckorna.

Innan Margauxs bröllop provade jag alla alternativ hemma, skickade denna till Margaux och Amanda och sa “Jag tror vi har en vinnare!”. De höll med.

Maggan sa att vi inte behövde tänka på lördagsklädsel men som gravid litar man inte på någon haha. Jag trodde att vi skulle få typ maskeradkläder eller liknande, och kände mig inte så bekväm med den eventuella tanken utan tog med mig den här ljuvliga klänningen från By Malina som jag tänkte ha. Nu får jag spara den till Paris istället! Så gullig med magen.

Bella och Clarins bjöd in till en mysig torsdagsmiddag i förra veckan där vi fick klämma på deras favoriter ut sortimentet.

Det var ett gäng av mina favorittjejer i branschen på plats och så var Lavazza där och gjorde kaffedrinkar, mums. Både jag och Bella jobbar med dem och deras kaffedrinkar är riktigt vassa. Jag drack en med fläder som var tio poäng!

En dag fick jag hem Ebbas nya bok med somriga recept!

Wow så fin och inspirerande den var. Den fick finplatsen på vardagsrumsbordet, där ska den ligga så att jag kan bläddra i den och få inspo när jag ska beställa Mathem om kvällarna.

Har tränat på som vanligt. HÄR kan du läsa om mina bästa tips för träning under graviditet om du vill!

Med magen som inte är så liten längre. Och större ska den bli!

Gud vad jag har tyckt om att träna med det här gänget i fem veckor. Så mysiga, fina och starka tjejkompisar. Nu är vår träning över men The Place kommer att ha gravidanpassad megaformer i maj för alla som vill! Håll utkik på deras hemsida! Jag kommer gå hela maj också tänkte jag.

Har levt i den här pyjamasen från Nordiska Galleriets samarbete med Nufferton. Måste säga att jag lever i pyjamaser eller sköna plagg överlag just nu.

En annan favorit är dessa tights från Boob Design som är de i SÄRKLASS skönaste tightsen jag NÅGONSIN haft på mig. Gravid eller ej, jag kommer ha på mig dessa så ofta jag bara kan för resten av mitt liv haha.

I goodiebagen från Bellas middag låg dessa sandaler – wow! Jag blev så glad! Magiskt fina och kommer passa utmärkt till mina vita klänningar i sommar.

Det var lite bilder från mina veckor det, nu ska jag fortsätta påskmysa. Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi