Långfredag

Åh vilken mysig och lång dag vi har. Älskar att vara gravid eftersom man alltid vaknar tidigt, hehe. Blir väl iof ännu tidigare med barn sen men jag njuter av den här tiden, utan barn men med långa dagar. Vi har varit och gjort massa nyttigheter idag, fantastiskt skönt med dagar när man prickar av sånt som stått på listan i hundra år. För ett år sen gick vårt tvättställ sönder, gissa när vi köpte ett? Idag, helt korrekt. Ett år tog det. VARFÖR tar det så lång tid att göra vissa enkla saker som underlättar ens liv? Har ni också sådana saker på era to do-listor?

Nu ligger vi i soffan, D har somnat till och jag har precis städat balkongen så att vi kan äta frukost där imorgon. Jag har ju haft riktigt, riktigt ont i ryggen senare dagarna men nu börjar det kännas liiite bättre. Jag var hos en osteopat igår som fixade en akuttid åt mig. Han knäckte och masserade som en galning men konstaterade att det är både mitt bäcken och min ischias som strular. Jag har haft problem med min rygg sen jag var 16, men att ha dessa smärtor när man är gravid kan nog liknas vid tortyr. Herregud vad många gånger jag gått in på en toalett och gråtit senaste dagarna pga smärtan.

Jaja, hoppas att ni har en härlig långfredag och njuter av ledigheten och våren som äntligen är här. Puss!

En bild från påsken 2016

  1. Kan varmt rekommendera ’John carrier’ i Sthlm, experter på gravida. Deras massage och hjälp med rätt övningar för min ishias & bäckene, i kombination med min kiropraktor som också är expert/van vid gravida och knäckte/rätade till mig i bäckenet- det hjälpte mig enormt första graviditeten. Nu under min andra graviditet räcker det med kiropraktorn och så foamrollar jag ryggen varje kväll. Hoppas det blir bättre för dig, ta den hjälp du kan få det underlättar mycket!! <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi