Sockerdetox, Penny Parnevik och kroppsformer

Säg för Guds skull att ni inte missat Louises artikel om hennes socker-detox? Hon uteslöt raffinerat socker under 30 dagar och har dokumenterat det hela. Jag ÄLSKADE den här artikeln för den är så ärlig och skriven av ”en normal tjej”. Många som skriver om sockerdetox hit och dit är på olika sätt ändå hälso-freaks vilket gör att man har svårt att relatera. Jag är precis som många andra en person som lever med socker i mitt liv, precis som Louise, och därför var det så kul med denna artikel.

Läs den här!

Penny Parnevik guidar oss i hennes lärdomar om livet – vad hon tar med sig av sina misstag och vad hennes föräldrar lärt henne genom åren. Penny är kanske jordens härligaste tjej, så fin energi runt henne, och jag är stolt över att hon ville göra den här intervju med FORNI!

Här kan du läsa Pennys ”Allt jag vet nu”!

Hur du klär dig efter din kroppsform – utan fruktreferenser

Kanske den mest briljanta rubriken på en modeartikel. Om att hitta kläder som passar din kropp, utan att utgå från att du är en frukt (haha).

Jossan har skrivit del två i hennes artikelserie om vägen till att bli yogalärare. Otroligt intressant för alla oss som drömmer om saker men inte riktigt vågar satsa på våra drömmar. Jag inspireras alltid av Jossan, så även denna gång. Läs den här!

Varje månad bjuder vi er på egendesignade, SVINFINA, bakgrunder till er dator och mobil. Här (klick!) hittar ni aprils bakgrunder!

*

Det var bara några av senaste tidens artiklar. In på startsidan (klick) för att botanisera runt ordentligt!

  1. Michaela!
    Hoppas på din experthjälp inom ämnet VÄSKOR. Jag behöver en ny vardagsväska som rymmer dator och lite till, svart och simpel ska den helst vara. MEN! Den måste vara vegansk, alltså utan animaliska material som läder, mocka etc. Har sååå svårt att hitta en väska jag gillar som uppfyller dessa krav, och ändå känns lyxig och härlig. Hjälp snälla bästa du <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi