Margaux och Jacobs bröllop!

Bröllop! Fredag! Sol!

Såhär såg jag ut vid 15.30 i fredags när jag la sista pudret, hoppade i klänningen och slängde ner necessären i väskan.

Jag hade på mig en klänning från Asos Maternity som jag var sååå nöjd med. Fick massor med komplimanger, den var bekväm och så otroligt vacker.

Här (annonslänk) finns den!

D hade på sig en kostym från Max Jenny – så snygg och perfekt till temat, som var ”Kostym med en touch av djungel”!

Bröllopet hölls på hemlig destination, så samtliga gäster slöts upp i stan och åkte sen gemensamt i bussar ut till Hesselby Slott där festligheterna skulle äga rum. När vi kom fram fick vi våra rum direkt, slängde in väskorna och sedan var det en snabb fördrink innan middagen började.

Vi hade inte fått någon information om upplägget och det var rätt skönt att bara go with the flow. När vi kom fram till bröllopet förstod vi att vigseln skulle vara på lördagen istället för på kvällen och att kvällens schema bestod av middag och fest. Inte mig emot! Jag hade Redgert till bordet och vi snackade som vanligt på non stop hela kvällen.

Efter middag, massa tal, dans på stolarna och några (alkoholfria) glas innanför kroppen förflyttade sig alla till baren.

Och när det här var nivån på övriga gäster, var det jag och min bebi som gick och la oss i vårt mysiga rum. Somnade innan 01 och hade sån jäkla tur att ingen hade efterfest i vårt hus! Amanda hade varit vaken hela natten, hon bodde i ett annat hus och där hade festerna hållit på tills det var morgon, stackaren haha.

Så blev det lördag! Jag vaknade vid 08.30 och en kvart senare var jag nere på frukosten med mina preggo-kompisar. Vi var de enda där hehe. Men den stunden var fan magiskt, så lugnt på slottet och vi åt massa gott med solen som sken in samtidigt som vi pratade om kvällen innan.

Alla killar hade fått pyjamaser från GANT och tjejerna pyjamaser från Anyhere.

LYCKAN när vi förstod att vi gäster skulle få ha på oss pyjamas på bröllopet. Hur najs är inte det? Alla hade pyjamas och tofflor. Det kändes väldigt Margaux och Jacob att låta gästerna ha på sig pyjamas på vigseln – de själva älskar bekväma kläder och om Maggan får bestämma ska det alltid vara skönt, har nästan aldrig sett henne i klackskor när vi gått ut och festat. Bröllop handlar ju om att sätta sin egen prägel, i alla fall 2019, och det var så fint hur personligt bröllopet blev.

Klockan tio samlades alla gäster för mimosas, bloody marys och croissanter. Det fanns en resorb-station som tog slut fortare än kvickt och vid det här laget var jag RIKTIGT glad över att inte vara bakis. Vissa såg ut som att de skulle tuppa av när som helst <3

Aldrig får man ta en snygg bild ifred 😉

Mina bakfulla älsklingar! Viktor är ju bara 23 så han har inte riktigt kommit in i den trötta åldern än, utan var precis lika fräsch som dagen innan och började hetsa oss om att vi skulle följa med på hans kryssning på kvällen. Petra bara skrattade åt honom, haha. Vi får se hur mycket energi han har om sådär 7-8 år efter en hård festkväll…

Världens mysigaste kompisar <3!

Vid halv tolv var det dags för vigsel! Det var helt ljuvligt. Alla gäster satt på kuddar på golvet och sedan var bröllopet en mix ac Margaux och Jacob på alla sätt. Judiska inslag blandades med djungel-musik och prat om hur viktig familjen är. Arnold sprang omkring, upp och ner i sina föräldrars famn. Det är precis så jag alltid har föreställt mitt eget bröllop, med mina barn närvarande, för det är så himla stort på något sätt. Att se Arnold med hans lilla kostym som matchade Jacobs var det gulligaste jag någonsin skådat.

Efter den UNDERBARA vigseln var det dags för partybrunch. Hurra!

Det blev inte lugnt. Vi åt snabbt som attan och sen var det dans på stolarna resten av dagen.

Bröllopstårta!

Var heeelt svettig efter några timmar…

… och såhär såg det ut när festen var över och alla gjorde sig redo för att ta bussarna hem igen.

Jag packade ihop våra saker med ett lyckorus i kroppen och kom hem med ett leende på läpparna.

TACK mina älsklingar för att jag fick vara med och fira er kärlek. Ni är bäst, bäst, bäst!!!

  1. Hej
    Blev så nyfiken. Om ni inte visste något om upplägget antar jag att ni ordnat med två ombyten, ett till fredag och ett till lördag? Blir man inte lite besviken när man lagt pengar på klänning som man inte kan använda när dresscode visar sig vara pyjamas? Ser ju iof onekligen ganska skönt ut. 😊

    1. Hej J! Jo, det var det nog vissa som blev eftersom man planerat två stycken outfits. Som tur är hade jag lånat min klänning inför dag två, men om jag hade köpt en hade det såklart varit lite tråkigt. Men jag tänker att då kan man bara spara den outfiten till ett annat festligt tillfälle? Det var riktigt härligt med pyjamasen och jag tror många tyckte det var toppen när de vaknade upp bakfulla – att de slapp hoppa in i klänning och klackar! Puss!

  2. örhängena??! <3 vart är de ifrån? Skall vara tärna i sommar och de skulle vara perfekta till bröllopet (och resten av sommaren 🙂 )

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi