Söndagsmorgon

Söndag

Kroppen värker efter helgens festligheter, jag har benen i högläge och startade dagen vid åtta med några enklare yogaövningar. Min yoga, vad skulle jag göra utan den, hade aldrig orkat tror jag. Så otroligt skönt att inte vara bakis däremot! Igår morse efter fredagens pangstart på bröllopet med stökig middag och fest, smsade Petra mig och skrev “Så jävla avis på dig som är gravid”. Haha. Man är alltid avis på de som inte dricker när man vaknar bakis (och vet att man har en till dag fylld av fest som står runt hörnet). Själva vigseln var ju på lördagsförmiddagen så de flesta var lite slitna. På frukosten igår, som öppnade vid 08.30, var det tre personer på plats: jag och mina två gravida vänner hahah. Då njöt man av Fabrique-frukost och solen som sken in medan de andra låg och sov i sina sängar. Tur att det bjöds på mimosas och resorb innan vigseln för tröttisarna <3

Hur mår ni idag?

Jag är som sagt slut i kroppen men mår super i övrigt, har redan hunnit jobba en timme och nu ska jag snart lägga undan datorn och ta tillvara på den här lediga dagen med min älskling. Äta god mat, köpa hem något gott (hmm undrar vad, är otippat nog sugen på wienerbröd) och ta en promenad. Går verkligen på ett litet kärleksrus efter helgen, ni vet att jag är svag för allt som har med kärlek att göra och just bröllop gör mig riktigt mjuk alltså. Det är så fint och jag blir alltid så tacksam som gäst för att jag får vara med på firandet.

Hoppas ni tar hand om er lite extra idag, äter goda saker och unnar er en promenad i den friska luften. Nästa vecka kommer våren!!

  1. Kan du inte skriva om din yoga du gör nu som gravid (o i vanliga fall), alltså tips på enklare övningar som funkar även om gravid!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi